Survivor Tanerin sevgilisi tanerin sevgilisi taner sevgilisi tanerin kız arkadaşı kim survivor taner, sevgilisi, kim diye merak edenler bu yazımızda öğreneceksiniz 1548660699 1548660699 survivortanerinsevgilisi5c4eafdff3acasurvivortanerinsevgilisi5c4eafdff3aca survivortanerinsevgilisi5c4eafdff3aca Survivor'un uçarı sıradışı yarışmacısı Taner'in sevgilisi de yarışmaya katılmış Melek'lersurvivortanerinsevgilisi5c4eafe01a19balt Soyer de tıpatıp Taner gibi Acun Ilıcalı’nın “Kabiliyet Sizsiniz yarışmasına katılmış, sesinin güzelliğiyle dikkatleri üstüne çekmişti Böylece ama sanki finale dek yükselmeyi başarmıştı Taner ve Rahmeli’nin aşkı bu yarışmadan 3 yıl önce başlamıştı Girne Amerikan Üniversitesi’nde tanışan çiftin ilişkisi Soyer ailesinin karşısında gelmesi üstüne bitti Ayrılık acısına dayanamayan Taner ise borulara tırmanarak Rahmeli’nin evine girmiş oysa onun erkek kardeşi ve eniştesinden dayak yiyip, karakolluk olmuştu Girne’de yaşamış ve mesleği sekreterlik olan Rahmeli Soyer, isminin bu konuyla gündeme gelmesinden çok rahatsız olduğunu belirtti ve şunları söyledi: “Ben bu dedikodularla ilgilenmiyorum, açıklama yapmak da istemiyorum Ben reklamlara yem olacak insan değilim teşekkürler! Ben kendimi biliyorum zaten gerisi yalan METER SURVIVOR YOLCUSU! Taner’in “En yakın arkadaşım Meter Facebook’daki kız hayranlarıma göz dikti Meter misin beter mi üzerimden prim yapma dediği arkadaşı Meter yarışmanın yapıldığı Dominic Cumhuriyeti’ne gidiyor Acun Ilıcalı’nın ekibinden gelen telefon üstüne pasaportunu hazırlayan Meter salı günü adaya gidip, Taner’le yüzleşecek
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.