Survivor'da kim, ne dek para aldı? Survivor, survivor da kim kaç para kazanıyor, maksimum şampiyon kim, en düşük şampiyon kim konuları hakkında ayrıntılı data alalım arkadaşlar Sıkı bir survivor takipçisiyim melekler Hepde merak ettiğim konudur kim kaç para kazanıyor Araştırma yaparken gördüm ve eklemeden vaz geçemedim İşte size survivor çıkarması melekler Fiyatlar sizi şarşıttı mı meleklersurvivordakimnekadarparaaldi5c4eb464aff2balt survivordakimnekadarparaaldi5c4eb464aff2balt 1548661855 1548661855 survivordakimnekadarparaaldi5c4eb4651e1d2survivordakimnekadarparaaldi5c4eb4651e1d2 survivordakimnekadarparaaldi5c4eb4651e1d2 Survivor'a katılan ünlü isimlerin aldığı paralar belli oldu Dünyada ortamı germek kazanıyor Bunu bir kere daha görmüş olduk Sevilen sanatçıların da gerçek yüzleri ortaya çıkmaya başlıyor Biz magazincilerin haber yapsak yalanlanacağımız gerçekler adada gözler önünde Natürel anlayana Keşke diğer ünlüler de gitse dahası şu en fazla konuşulan “Kim ne kadar para aldı? meselesi var İşte size aldıkları ücretleri söyleyeyim de hepimiz rahatlayalım Nihat Doğan ve Pascal Nouma 200 bin TL, Derya Büyükuncu 80 bin TL, Ebru Epope 20 bin TL, Zeynep Tunuslu 10 bin TL, Özge, Asena ve diğer isimler ise hep 20100 bin TL aralarında para almışlar Ayrıca de adaya gitmeden önce ödenmiş Aldıkları yüksek gelmedi bana Çünkü burada kalıp çalışsalardı da bu değin kazanırlardı bundan başka tabii, yarışma arasında firmaların reklamlarını da yapıyorlar Hatta oynuyorlar Onlardan da pay alsalardı daha çok kazanabilirlerdi Ama ne bu değin izleneceğini ne de Acun Ilıcalı’nın adayı panosuna çevireceğini düşünmüşlerdir Yahut daha çok para isterlerdi belli Alıntıdırsurvivordakimnekadarparaaldi5c4eb464aff2balt Stick Out Tongue osta magazin) id