Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler müsabakasında dün akşam eleme gecesi yaşandı. Ada kurulunda yaşananlar dikkat çekti. 7 Nisan Survivor'da eleme adayı kim oldu sorusu cevap buldu. Dokunulmazlık ve ödül oyunlarını kim kazandı? İşte, 7 nisan survivor eleme gecesinde yaşananlar ve haftanın başka detayları...
HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN
Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışında Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Çalışkan, İlayda, Batuhan ve Hanzade yiyecek ve içecek gizleyerek kural ihlali gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı, ada kurulunda yarışmacılar hakkında açıklamalarda bulundu.
Acun Ilıcalı, ada kurulunda 'Ummadığımız ve üzüldüğümüz bir gelişme oldu. Eşitlik prensibinin bozulduğunu ve iddia etmediğimiz gelişmeler olduğunu öğrendik. Survivor birinci planda yarışmacılara duyduğumuz inanç üzerine heyeti. Biz polis dedektifi üzere yarışmacılarımızın peşine düşmüyoruz. Lakin kurallarımız var ve bunların kimi yarışmacılar tarafından delindiğini gördük. Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan yarış kuralları dışında kimi unsurlar temin ettiler. Bunları da sakladılar.' dedi.
Aleyna Kalaycıoğlu, yemek sakladıklarını kabul ederek 'Açlık psikolojisiyle bunu temin ettim ve sakladım. Çok pişmanım. Yapılmaması gerektiğini farkındayım. Herkesten özür dilerim' derken Aleyna Çalışkan, 'Özür dileriz çok pişmanız. O denli bir heyecanla yapmıştık. Bir daha asla olmayacak' sözlerini kullandı.
Acun, kural ihlali yapan başka yarışmacının İlayda olduğunu belirterek, 'Sen Hanzade'ye bir yiyecek veriyorsun oyundan evvel. Hanzade de bunu alıyor. Bunlar kural ihlali olarak görüyoruz ve sonuçları olacak' dedi.
Batuhan, içecek saklamasıyla ilgili 'Aslında bu duruma düşmek utanç verici. 3 aydır buradayız ve birinci kere buna yeltendim. Elime yüzüme bulaştırdım. Bir içecek gördüm ve çantama attım. Ancak ne olduğunu bilmiyordum tipinin. Çantamı atmıştım ve bulunmuş' tabirlerini kullandı.
Batuhan, Ilıcalı'nın kararına 'Bu bana haksızlık. Bu çok ağır bir karar. 3 ödül çok ağır. Bir içecek yüzünden bu olmaz. 3 ödül ne demek. Aslında durumum ağır ve çok açım. Toparlayamam kendimi artık. Bir kez daha olsa eleyin beni' kelamları ile itiraz etti.
Batuhan'ın açıklamalarına sonlanan Ilıcalı, şunları söyledi: 'Şans yapıtı haberimiz oluyor ve öğreniyoruz. Az kaldı biz hatalı çıkacağız. Yiyecek yada içecek temin ediyorlarsa bunu seyircimizle paylaşmak zorundayız. Biz bunu görmeseydik siz öteki yarışmacılara karşı avantaj elde edecektiniz. Bu bizim çok katı kuralımız. Kural dışı yiyecek içecek temin etmişsiniz. Ben bunu ihtarla geçmem.'
DOĞAN ADAYA VEDA ETTİ
Survivor 2021'de bu hafta elemeye kalan ünlülerden adaya veda eden isim Doğan Keser oldu. Doğan Keser, ''Abi buraya gülerek geldim, gülerek gitmek isterim. Çok memnunum burada, bu ailede olduğum için. Herkese teşekkür ediyorum. Çok hoş beşerler tanıdım. '' sözlerini kullandı.
SURVİVOR 2021 TAKIMINDA KİMLER VAR?
Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler takımı şöyle:
Survivor 2021 takımı yer alacak Ünlüler ve Gönüllüler açıklandı.
- Melis Sezer
- Barış Özbek
- Davet Atakan
- Merve Aydın
- Hayrettin
- İsmail Balaban
- Batuhan Karacakaya
- Hikaye Çelik
- Cemal Hünal
- Meryem Kasap
Merakla beklenen Survivor 2021 Gönüllüler kadrosu şöyle:
- Sancakay Ilım Morgül