Survivor'dan Diskalifiye Edilen Pascal Ilk Röportajını Verdi Survivor adası, nihat doğan, pascal nouama, kavgası hakkında bilgiler arkadaşlar 1548661239 1548661239 survivordandiskalifiyeedilenpascalilkroportajiniverdi5c4eb1fcaef8bsurvivordandiskalifiyeedilenpascalilkroportajiniverdi5c4eb1fcaef8b survivordandiskalifiyeedilenpascalilkroportajiniverdi5c4eb1fcaef8b Survivor adasına güle oynaya kol kola giden Nihat ve Pascal ikilisi adada birbirlerine girmişlerdi kızlar biliyorsunuzYurda dönen Pascal ilk röportajını vermiş ve bakalım neler demiş Nouma şöyle konuştu; Nihat Doğan, kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor Problem ben değilim, ben iyi bir adamım Benim kalbim var Türkiye'ye geldiğim vakit herkese elimden geldiğince destek etmeye çalıştığımı görmüşlerdir Bu stil insanların kızlarla konuşmalarını görür görmez fesat gibi öteki takım ve Derya ile konuşması yılan gibi ben o kadar bir insanla aynı adada kalamazdım Ben oğlak burcuyum Yani her zaman içime atarım ama daha sonra patlarım Ben böyle bir insanım BAZI DURUMLARDA COOL OLUNMUYOR Ona dürüst gittim, üstüme başka birini itti bana yumruk atmaya çalıştı Beni durdurmak için üstüme atladılar Bence beni durduranlar için bu biraz zor oldu Sonradan sakinleştim Cool bir adamım fakat bazı durumlarda olmuyor, bu benim DNA'mda varPascal Nouma Acunncom'a verdiği röportajda adadaki yarışmacılar ve kendi durumu hakkında şunları söyledi; Çok hızlı ve güzel başladık Maç öncesi bir takım oyunları konsantre olamadığımız için kaybettik Beni biliyorsunuz, ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım Ben kazanan adamım Oyun kaybetmekten nefret ederim daima birinci olmak istedim denedim böyle umdum, hiç bir zaman ben bir numarayım demedim fakat yarışmayı ilk olarak bitirmek istedim Survivor öncesi ben bu insanları tanımıyordum Taçmin'de kazanma potansiyeli var İyi bir insan pak kalbi var yarışmada bir şeyler yapabilir Ceyda bambaşka fakat cana yakın bir kız diğerleriyle bir problemi olmadı Taner zalim bir adam, cana yakın düz Ara Sıra paldır küldür konuşuyor ve bazen insanları kırabiliyor Tefik çok artı zeki bir adam gideceği yolu haberdar olan biri onun ne düşündüğünü tamamen anlayışlı olmak kuvvet Çünkü bana tarafından o matematik adamı oyun öncesi çözümleme yapıyor nasıl oynamam ben bunu sevmiyorum Ben öyle değilim Önceden plan yapmıyorum bana oyunun nasıl olduğunu söylüyorlar ben de oynuyorum Nihat Doğan, kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor Problem ben değilim, ben iyi bir adamım Benim kalbim var Türkiye'ye geldiğim zaman herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalıştığımı görmüşlerdir Bu tarz insanların kızlarla konuşmalarını görür görmez fesat gibi diğer takım ve Derya ile konuşması yılan gibi ben pek bir insanla benzer adada kalamazdım Ben oğlak burcuyum Yani defalarca içime atarım lakin daha sonra patlarım Ben böyle bir insanım Survivor'daki bütün oyunlar fazla zordu ve cümbür cemaat farklıydı Örneğin Nihat 1 saat durdu ben 20 dakika yapamadım Bazı oyunlarda o iyiydi Bir Takım oyunlarda ben Ama en son oyunda kötüydüm Ama evet Nihat iyi bir yarışmacı id Biz herşeyi birlikte paylaştık İlkel bir durumdasın lakin ben onlara takviye etmeye çalıştım onlarda bana ara sıra yukarıda oluyordum ara sıra aşağıda benim için çok güzel bir deneyim oldu Final oyunu güzeldi Nihat başarı kazandı Ona içten gittim, üstüme diğer birini itti bana yumruk atmaya çalıştı Beni durdurmak için üstüme atladılar bence beni durduranlar için bu azıcık şiddet oldu Daha Sonra sakinleştim Cool bir adamım lakin bazı durumlarda olmuyor, bu benim DNA'mda var Ben bu oyunu kendi takımımdan Derya'nın kazanmasını isterim Programda böyle bir şey yaptığım için üzgünüm Acun Prodüksiyonu için çünkü bu hoş bir şey değil orada kavganın görülmesi güzel yok bununla birlikte orada bir sürü hanımefendi vardı Güzel değildi Hatalı bir şet yaptım olanlar için yeniden özür dilerim