Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sus dedın sustum

sus dedın sustum
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sus dedın sustum sus dedin sustum 1549074588 1549074588 susdedinsustum5c5500a108798susdedinsustum5c5500a108798 http:img217imageshackusimg2177396sustumfe3wo4 'Herkes konusduklarını yazar, bense susduklarımı' Herkesin konuşduğu dünyada ben sustum Ne değin susulacaksa pek sustum! Kendimle konuşuyorum derhal yalnız Yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor Sustum! Bütün acılarımı haykıracakdım fakat sustum Ne dek susulacaksa o kadar sustum Bir çığlık kanıyor demedim, en derininde yüreğimin İçimdeki volkanları boğarak sustum! Açmadım kimselere yüreğimi Hançeri sadece kendime sapladım Sapladım ve sustum Hüznü yüzümde acıları gözlerimde topladım ve sustum! Ne vakit dudaklarından öpmeye kalksam hayatı Saçlarını koklasam rüzgarların İçimde incecik bir sevgi ürperiyor Sarı hüzünler dükülüyor gönül bahçeme Gelmiyor beklediğim bahar, yaralar merhem tutmuyor Gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara Kimse silmiyor, yağmur dinmiyor, sevdiğim bilmiyor Ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat Ey kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi Yaralar merhem tutmuyor Geceler avutmuyor Ben susdum acılarım konuşuyor yalnız Zarar Görmüş gönlümün sızıları konuşuyor Sustum! Sustu benimle sarı tahammül Sustu hasret sustu vakit Yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata Kimse duymuyor  

858,496Konular
982,206Mesajlar
30,131Kullanıcılar
kral31Son üye
Üst Alt