iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 kg tavuk biftek
1 çay bardağı un
2 adet yumurta
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
1 çay bardağı susam
tuz
Kızartmak için 2 su bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Tavuklar ince uzun şeritler haline kesilir Unun içine köri, tuz, karabiber karıştırılır Biftekler önce una sonra çırpılmış yumurtaya, daha sonrada susama bulanıp kızgın sıvı yağda kızartılır
12 kg tavuk biftek
1 çay bardağı un
2 adet yumurta
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
1 çay bardağı susam
tuz
Kızartmak için 2 su bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Tavuklar ince uzun şeritler haline kesilir Unun içine köri, tuz, karabiber karıştırılır Biftekler önce una sonra çırpılmış yumurtaya, daha sonrada susama bulanıp kızgın sıvı yağda kızartılır