Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Susan Boyle ingiltere Popstar

Susan Boyle ingiltere Popstar
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Susan Boyle I Dreamed a Dream

Gecen hafta sonu İngilterede yayınlanan Popstar programında sahneye cıkan Susan Boyle sacları, giyinişi ve makyajıyla bir ev hanımını andırıyordu

Kilise korosu ve karaoke barlarda şarkı soyleyen Susan Boyle, sahnede “bir yıldız olmak istiyorum dediğinde seyircilerden kahkaha dalgası yukseldi

“I Dreamed a Dream isimli muzikal parcasını soyleyen Susan’ı canlı yayında 12 milyon kişi izledi Seyirciler, şarkı bittiğinde Susan’ı ayakta alkışlıyordu

FLVhttp:wwwfiledencomfiles2008531895052BritainsGotTalentSusanBoyleSingerHQflvFLV

işsiz ve kilise korolarında şarkılar soyleyen Susan Boyle ( 47 ) adındaki kadın 91 yaşındaki annesine olum doşeğindeyken vermiş olduğu sozu yerine getirebilmek icin İngiliz Popstar yarışmasına katılarak hayatının akışını bir anda değiştirdi Gectiğimiz hafta sonu ekranlara gelen ve ulkemizde de benzerlerine sıkca rastladığımız Popstar yarışmasında sahneye cıkan Susan Boyle teyze, dağınık sacları, giyiniş tarzı ve makyajıyla once herkesi şaşırttı Karaoke barlar ve Kilise korolarında şarkılar seslendiren kadın sahne de “Bir yıldız olmak istiyorum deyince de seyircileri kahkahaya boğdu Susan Boyle teyze “I Dreamed a Dream adlı muzikal şarkıyı soyleyince muthiş sesiyle herkesi buyuledi ve az once kendisine gulen butun seyirciler Susan Teyzeyi ayakta alkışladı