Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Suskunlar Dizisi Konusu Gerçek mi

Suskunlar Dizisi Konusu Gerçek mi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Suskunlar Dizisi Konusu Gerçek Hikayemidir,

Birbirlerinden başka tutunacak şeyi olmayan, dört minik çocuğun hikayesi bu Dört dost Dört kardeşten öte Büyümeleri yıllar sürecek sandılar Ama bir takım çocuklar Tek bir günde büyür Kolay, günahsız, tek bir kusur yaptılar Ve çocukluklarına veda ettiler O günden sonradan bir söz verdiler birbirlerine Sustular Ve dağıldılar şehrin dört bir yanına

Lakin içlerinden biri tutmadı sözünü Yıllar sonradan bir araya topladı hepsini Başladığı işi bitirmeleri için

Şu Anda herkes öbür bir adam Biri gözü kara bir serseri Biri başarılı bir kanun adamı Biri hiç büyümemiş, iri kalpli bir çocukadam Biri de sözü ilk bozan

Dizi bahsedilen dört çocuğun isimleri ise şöyle Ecevit, Bilal ,Akıllı,İbo ve başrol kadın karakteri Ahu

Senaryo: PINAR BULUT tarafınfan yazılıyor

Suskunlar, Barry Levinson imzalı Sleepers filminden esinlenerek senaryolaştırılmıştır

Suskunlar Dizi Konusu İle İlgili Murat Şimşek ve Sarp Akkaya'nın Yorumları ;

Murat Yıldırım: Ben izleyici olarak bu diziyi izlerdim Hakiki bir şart var apaçık ve oysa bu değin sahici yansıtılabilir Kimse rol kesmiyor Zaten oyuncu olarak ilk aklımıza gelen şey, bu çocukları müdafaa etmek zorundayız Biraz daha ağır bir tartı o yüzden

Sarp Akkaya: Gönül Rahatlığıyla hepimiz yaptığımız işin altına imza atıyoruz İyi ancak ben bu dizide oynuyorum Çocukların uğradıkları adaletsizlik, o çaresizlikleri insanı etkiliyor *

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt