Suskunlar Dizisinde Çalan Sen Hiç Bilmedin Anne Şarkısının Sözleri Buyrun Suskunlar Sen Hiç Bilmedin Anne Şarkı Sözleri Sen Hiç Bilmedin Anne Sözleri Suskunlar Dizisi Ekranların merakla peşine düşüp takip edilen dizilerinden Suskunlar dizisinde çalınan parçalardan biri olan Sen Hiç Bilmedin Anne şarkısının sözlerini paylaşıyoruz Sevenler için Suskunlar Sen Hiç Bilmedin Anne Şarkı Sözlerisuskunlardizisindecalansenhicbilmedinannesarkisininsozleribuyrun5c57a87f326f4alt 1549248634 1549248634 suskunlardizisindecalansenhicbilmedinannesarkisininsozleribuyrun5c57a87f65306suskunlardizisindecalansenhicbilmedinannesarkisininsozleribuyrun5c57a87f65306suskunlardizisindecalansenhicbilmedinannesarkisininsozleribuyrun5c57a87f65306 Ne Günah İşledimde Tuttular Dört Duvar Arasına Atttılar Öylesine Canımı yaktılar Ben sustum sen hiç bilmedin Anne Soğuk Hücrelere koydular Merhametsizce üstüme abandılar Gençliğimi benden aldılar Ben Sustum sen hiç bilmedin Anne Islak Havluyla vurdular İşkenceye doyurdular Tüm mahkumlar sustular bende sustum Sen Hiç Bilmedin Anne Ne Günah İşledimde Tuttular Dört Duvar Arasına Atttılar Öylesine Canımı yaktılar Ben sustum sen hiç bilmedin Anne