Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Suskunlar Yönetmeni Diziden Neden Ayrıldı Biliyor musunuz

Suskunlar Yönetmeni Diziden Neden Ayrıldı Biliyor musunuz
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Suskunlar Yönetmeni Diziden Niçin Ayrıldı Biliyor musunuz Ben Suskunlar dizisine resmen aşığım her bölümü tvden izledikten daha sonra birde netten izlerim duydum ancak Suskunlar Yönetmeni Diziden ayrılıyormuş bunun sebebi ne?  

Similar threads

Suskunlar Dizisi Yonetmeni Diziden Neden Ayrıldı 9Altın Kelebek odullerinde yılın en iyi yonetmeni secilen Cağatay Tosun Suskunlar dizisi yonetmenliğinden ayrıldı Usta yonetmen Koliba Film ile anlaştı Eylul ayında Fox TV ekranlara gelecek proje icin yonetmen koltuğuna Cağatay Tosun'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Suskunlar Dizisi Yönetmeni Diziden Neden Ayrıldı 9Altın Kelebek ödüllerinde yılın en iyi yönetmeni seçilen Çağatay Tosun Suskunlar dizisi yönetmenliğinden ayrıldı Usta yönetmen Koliba Film ile anlaştı Eylül ayında Fox TV ekranlara gelecek proje için yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Nur Fettahoğlu ile Necati Muhakkak Niçin Ayrıldı biliyor musunuz kızlar duydum ama Nur Fettahoğlu ile Necati Şaşmaz çifti ayrılmış acaba ayrılık nedenleri neydi ben o ikisini birbirine fazla yakıştırıyordum yaa acaba Nur Fettahoğlu ile Necati Şaşmaz Niçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ramiz Dayı diziden niçin ayrıldı? tuncel kurtiz niçin ezelden ayrıldı Ezel dizisinin sevilen kahramanı sanatkâr oyuncu Tuncer Kurtiz (Ramiz Dayı) diziden niçin ayrıldıMerak edenler içinramizdayidizidennedenayrildi5c57eaf6866e0gifalt :tik: :tik: :tik: 1549265649 1549265649...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Efe (Dağhan Külegeç) Diziden Niçin Ayrıldı dağhan külegeç diziden niçin ayrıldı kavak yelleri efe dağhan külegeç hastalığı nedir kavak yelleri, efe, dağhan külegeç, hastalığı, diziden niçin ayrıldı hakkında bilgiler 1549265277 1549265277...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt