Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş, Bu yüzden senden harf harf kaçışım.

Suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş, Bu yüzden senden harf harf kaçışım.
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş, Bu yüzden senden harf harf kaçışım suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş 1549092838 1549092838 suskunluktaseslerdahacokacitiyormusbuyuzdensendenharfharfkacisim5c5547eb1223asuskunluktaseslerdahacokacitiyormusbuyuzdensendenharfharfkacisim5c5547eb1223a http:imgblogcucomuploadsviolinistasokarcaipakphoto16yh2ww4hi Bir hayatın tozlu sayfaları içimi acıtan Ceplerimde kırık gece masalları duruyor, Öksüzlüğümü avutuyor sonbahar Ne yanlamasına baksam sen oluyorum, Parmaklarımı kanatıyor kirli duvarlar Kuşlar yuvalarından terk ediyor beni, Bir sarsıntı geçiriyor yüreğim,sen şiddetinde Ellerime kar diye yokluğun yağıyor, Aşk sorgusunda yüreğim can çekişiyor Yüzümde sensizliğin izleri, Ayaklarımın aşağıda bir istif sırça kırığı İçimden sökülen her sözcük, baştan dönüp içime batıyor Ve her seferinde sana isabet ediyor Bir zindan karanlığı derhal gecelerim, Duvarlara sinmiş gözlerinin rengi Saatleri infaza çekiyor gelmeyişin, yavaş yavaş gidiyor benden yaşam; Damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! Bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata, Kanıyorum sana, sende aşkı buluyorum Keza de ayrılığa çarpa çarpa Suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş, Bu yüzden senden harf harf kaçışım Yalnızlığıma tutsak düşüyorsun, Bense kayboluyorum cümlelerinde Ve susuyorum sana, avaz avaz susuyorum Sende birikiyor içimin tüm sökülenleri Ben dipsiz bir kuyu oluyorum Biriktiriyorum her harfimde seni Hemen yokluğa düşüyor zaman, Ben bir adımda düşüyorum senden Kuytularıma sokulma, bırak bana uçurumlarımı, Kalemimden azat et beni, Herkes konuştuğunu yazan, bense sustuklarımı (seçme parça) ​  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt