Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

suskunum sana

suskunum sana
0
31

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
suskunum sana 1549074773 1549074773 suskunumsana5c55015a1b715suskunumsana5c55015a1b715 http:img116imageshackusimg1163222a586dk1png Hangi şiire başlasam suskunum sana Dağ göğsünde bir kaya diliyle sessiz Güneşte kavrulan bir kum parça başına Çatlayan dudaklarım oluyor her gece Yağmura sessiz yaşamaya suskun Haykırabilsem Ola Ki bir çay köpürebilir sesimde Silinebilir kuraklığın bütün izleri Upuzun çöller vadileşebilir içimde Hangi güzelliği özlesem suskunum sana Kalp boşluğunda bir of dek sessiz Özlüyorum seni gök mavisi Koşuyorum sana bembeyaz Ve kahroluyorum bir anda kapkara Ah oluyorum Of oluyorum Ve susuyorum Fakat haykırabilsem Işık yumağı bir pınar olur soluğum Hangi türküye uzansam suskunum sana Ağıt yas, özlem özlem sessiz Tut oysa vurulmuşum Aşktan ve kandan bir damla olmuşum Bir saçlarının rüzgarına bir de ağzının kıyılarına konmuşum Hangi dalga silebilir beni senden Hangi kasırga koparabilir Ben saç tellerinde bir ezgi olmuşum Coşkuların her şahlanışında Sana deprem zelzele susmuşum Ve sana susmaktan inan ama yorulmuşum Yeter olsun gözlerinde ışık fırtınası Sözlerinde zorlama yasası yeter Hangi kavgayı özlesem suskunum sana Zafer sabahlarında gece değin Bayram sabahlarında matem dek sessiz Böyle güzelliklere de Böyle suskunluklara da lanet olsun Al bu suskunluğumu al artık Al ki Tüm gürültüler kahrolsun (a)  

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt