iltasyazilim
FD Üye
Süslü Koko Kase Tarifi İçin Malzemeler
2 adet yumurta akı 6 yemek kaşığı toz şeker 2,5 su bardağı hindistan cevizi tozu Üzeri için;
Çilek Hindistan cevizi tozu 1 paket sütlü çikolata (benmari usulü eritilmiş) Sosu için;
Bir paket sıvı krema 1 paket 80 gr bitter çikolata 1 paket 80 gr sütlü çikolata İçine koymak için;
1 adet muz Süslü Koko Kase Tarifi Yapılışı
Yumurta akı, şeker ve hindistan tozunu bir kapta karıştırıp, güzelce yoğurunArdından silikon kalıplara katıp, elinizde iyice yerleştirin Çok kalın olmasın, iyi pişmeyebilir Çok ince de olmasın, kuru olur Hepsini yaptıktan sonra önceden ısıtılmış fırında 100 derece de 30 dakika pişirin Kenarları sararıcak, o zaman kapatın Pişince çıkartıp, soğumaya bırakın
Soğuyunca kalıplardan çıkarın
Not; sıcakken çıkartmayın kalıptan, soğuması şart Yoksa şekli bozulur sıcak olursa
Çikolatanızı benmari usulü eritin, ardından kaseleri önce çikolataya sonra hindistan cevizi tozuna banın Tüm hepsine bu işlemi yapın, ardından en alta muz dilimlerini koyun İsteğe bağlı isterseniz hiç koymayadabilirsiniz, size kalmış arkadaşlar
Ocakta krema ile çikolataları eritip, pişirin Pişince sosu dökün ve çilekle süsleyip, dolaba katın
1 saat dinlenmesi yeterli ve koko kaseniz hazır arkadaşlar
Bu tariften tam 11 adet çıktı koko kase ama sizin kalıplarınızın boyutuna göre de değişebilir adet
Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin
Teşekkürler
2 adet yumurta akı 6 yemek kaşığı toz şeker 2,5 su bardağı hindistan cevizi tozu Üzeri için;
Çilek Hindistan cevizi tozu 1 paket sütlü çikolata (benmari usulü eritilmiş) Sosu için;
Bir paket sıvı krema 1 paket 80 gr bitter çikolata 1 paket 80 gr sütlü çikolata İçine koymak için;
1 adet muz Süslü Koko Kase Tarifi Yapılışı
Yumurta akı, şeker ve hindistan tozunu bir kapta karıştırıp, güzelce yoğurunArdından silikon kalıplara katıp, elinizde iyice yerleştirin Çok kalın olmasın, iyi pişmeyebilir Çok ince de olmasın, kuru olur Hepsini yaptıktan sonra önceden ısıtılmış fırında 100 derece de 30 dakika pişirin Kenarları sararıcak, o zaman kapatın Pişince çıkartıp, soğumaya bırakın
Soğuyunca kalıplardan çıkarın
Not; sıcakken çıkartmayın kalıptan, soğuması şart Yoksa şekli bozulur sıcak olursa
Çikolatanızı benmari usulü eritin, ardından kaseleri önce çikolataya sonra hindistan cevizi tozuna banın Tüm hepsine bu işlemi yapın, ardından en alta muz dilimlerini koyun İsteğe bağlı isterseniz hiç koymayadabilirsiniz, size kalmış arkadaşlar
Ocakta krema ile çikolataları eritip, pişirin Pişince sosu dökün ve çilekle süsleyip, dolaba katın
1 saat dinlenmesi yeterli ve koko kaseniz hazır arkadaşlar
Bu tariften tam 11 adet çıktı koko kase ama sizin kalıplarınızın boyutuna göre de değişebilir adet
Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin
Teşekkürler