iltasyazilim
FD Üye
Süslü Püslü Kremalı Tart Tarifi İçin Malzemeler
Keki için:
2 yumurta 1, 5 çay bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 2 çay bardağı un 1 çay bardağı süt 3 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Muhallebisi için:
2 su bardağı süt 3, 5 yemek kaşığı un 1 çay bardağı şeker 1 yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya Dekor için:
Hazır çikolata sosu Dekor şekerleri
Kaç Kişilik: 810
Hazırlama: 30dk
Pişirme: 20dk
Süslü Püslü Kremalı Tart Tarifi Yapılışı
Öncelikle
Yumurta ve şekeri çırpıyoruz Daha sonra geri kalan malzemeleri de ekleyip karıştırıyoruz Tart kalıbına dökmeden önce kalıbı bol margarinle yumurta fırçası yardımıyla yağlıyoruz Daha sonra biraz un serpiştirip her yere kireç görünümü verecek şekilde yayıyoruz Daha sonra kekimizi döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk pişiriyoruz
Kekimiz pişerken de muhallebisini hazırlıyoruz Muhallebi için tüm malzemeleri koyup fokurdayana kadar pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz Kek ve muhallebi soğuduktan sonra birleştirebilirsiniz Dodolapda soğuduktan sonra servise hazırdır Afiyet olsun
Keki için:
2 yumurta 1, 5 çay bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 2 çay bardağı un 1 çay bardağı süt 3 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Muhallebisi için:
2 su bardağı süt 3, 5 yemek kaşığı un 1 çay bardağı şeker 1 yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya Dekor için:
Hazır çikolata sosu Dekor şekerleri
Kaç Kişilik: 810
Hazırlama: 30dk
Pişirme: 20dk
Süslü Püslü Kremalı Tart Tarifi Yapılışı
Öncelikle
Yumurta ve şekeri çırpıyoruz Daha sonra geri kalan malzemeleri de ekleyip karıştırıyoruz Tart kalıbına dökmeden önce kalıbı bol margarinle yumurta fırçası yardımıyla yağlıyoruz Daha sonra biraz un serpiştirip her yere kireç görünümü verecek şekilde yayıyoruz Daha sonra kekimizi döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dk pişiriyoruz
Kekimiz pişerken de muhallebisini hazırlıyoruz Muhallebi için tüm malzemeleri koyup fokurdayana kadar pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz Kek ve muhallebi soğuduktan sonra birleştirebilirsiniz Dodolapda soğuduktan sonra servise hazırdır Afiyet olsun