Sustum! 1549074753 1549074753 sustum5c55014666c6asustum5c55014666c6a http:img12imageshackusimg123416istek12 sustum ne kadar susulacaksa böylece sustum kendimle konuşuyorum şu anda yalnız yalnız yüreğimle dokunuyorum sesime kimse duymuyor sustum bir ah sürüp dudaklarıma ne dek susulacaksa böylece sustum sustu benimle deniz sustu deli dalgalar sustu martılar umutlarımı sarıp rüzgarlara uzaklara savuruyorum her gece yıldız yapıp serpiyorum gökyüzüne sustum tuzlu basıp yaralarıma susutum içinde volkanlar taşıyan bir derviş gibi yaslanıp yalnızlığın duvarına gül döküp kalabalıklara kimsesiz geziyorum gönül ülkemi her gece kimse bilmiyor kimse görmüyor sustum sustu benimle gök,sustu benimle dağ sustu toprak acılar konuşuyor şu anda yalnız yaralı gönlümün sızıları konuşuyo tutup öldürüyorum içimdeki sevdaları bir bir açıyorum uçurumlardan kimse hissetmiyor saçlarını kokluyorum rüzgarların dudaklarından öpüyorum hayatı içimde fidan gibi bir sevgi ürperiyor sarı hüzünler dökülüyor gönül bahçeme gelmiyor beklediğim bahar yaralar merhem tutmuyor gözyaşı olup dökülüyorum kaldırımlara mendil silmiyor yağmur dinmiyor sevdiğim bilmiyor ben sustum susmuyor yüreğimi kavuran fırtına pencereme vuran yağmur damlaları susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar gelmiyor bahar kuşlar sevinmiyor yıldızlar küs,ay üzgün güneş doğmuyor acılar dinmiyor içimde binlerce şiir kanıyor hergece kimse bilmiyor acılarım konuşuyor kimse duymuyor duymuyor,duymuyor