Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Süt Anne :)

Süt Anne :)
0
27

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Süt Anne Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar: 'Sevgilim, Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek nedeniyle bir sütanne tuttum Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü Haberin olsun dedim Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım Öptüm, Biricik eşin' Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazan: 'Sevgili anneciğim, Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetkisiz olduğu için bir sütanne yetişmek zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor Bundan eşimi sorumlu tutamayız, natürel fakat Selamlama ve sevgilerimle Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazan: 'Sevgili oğlum, Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı Fakat biz yoksul olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni inek sütüyle doyurmak zorunda kalmıştık Bu durumda takdir edersin fakat, senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim Seni seven annen  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt