Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sut dağıtımı ne zaman yapılacak

Sut dağıtımı ne zaman yapılacak
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Oğrencilere Sut dağıtımı ne zaman yapılacak

Sut dağıtımı ikinci yarıyıl başıyla başlıyorMilli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ilkoğretim oğrencilerine yonelik sut dağıtım projesine 2 yarıyılla birlikte yeniden başlıyor Okul Sutu Programı'yla ana sınıflar dahil ilkokul oğrencilerine sut icme alışkanlığını kazandırma, yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak sağlıklı buyume ve gelişmeleri amaclanmaktadır

Eğitim ve oğretimin ikinci doneminde, 11 Şubat ile 14 Haziran tarihleri arasında ulke genelinde resmiozel anasınıf, ilkokul 1, 2, 3 ve 4 sınıf oğrencilerine 200 mililitre ambalajlı yağlı, sade UHT icme sutu dağıtılacak Her hafta pazartesi, carşamba ve cuma gunleri toplam 30 bin 885 okulda uygulanacak programla 6 milyon 290 bin 977 oğrenci sut icme imkanına kavuşacaklar