iltasyazilim
FD Üye
1 kilo sut 1 su bardağı un 125 gr margarin 1, 5 su bardağı şeker 1 vanilya 1 yumurta sarısı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Margarinimizi eritiyoruz ve unla kavuruyoruz 2 su bardağı sütü üzerine döküp yumurtanın sarısını ekliyoruz biraz karıştırıp kalan sütü döküp iyice karıştırıyoruz topaklanmasın Şekerimizide ekleyip muhallebi kıvamına gelince vanilya ekleyip borcama döküyoruz 200 220 derecede üstü kızarasaya kadar kızartıyoruz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Margarinimizi eritiyoruz ve unla kavuruyoruz 2 su bardağı sütü üzerine döküp yumurtanın sarısını ekliyoruz biraz karıştırıp kalan sütü döküp iyice karıştırıyoruz topaklanmasın Şekerimizide ekleyip muhallebi kıvamına gelince vanilya ekleyip borcama döküyoruz 200 220 derecede üstü kızarasaya kadar kızartıyoruz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız