Süt Kaymağından Tatlı Yapımı Tarifi İçin Malzemeler Süt kaymağı Süt Kaymağından Tatlı Yapımı Tarifi Yapılışı Yoğurt mayalamak için kaynattığım süt kaymaklarını biriktirdim Derin dondurucuda kalıplarda sakladığım süt kaymaklarını çıkarıp granit tavada erittim Kısık ateşte rengi değişene kadar ağır ağır karıştıra karıştıra kaynattım Rengi koyulaşıp kum gibi görününce tartımız pişmiş demektir Altını söndürüp saklama kalıplarına boşaltabiliriz Tartımızı ister kahvaltıda ısıtıp istersek de tartıyı eritip üstüne yumurta kırarak yiyebiliriz Ayrıca erittiğimiz tartıyı haşlanmış makarna ile karıştırıp tartılı makarnada yapabiliriz inanın fazla nefis oluyor ol id tagoninread