iltasyazilim
FD Üye
Süt Reçelinden Karamel Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı süt reçeli
*2 su bardağı şeker
*100 gr Margarin
Süt Reçelinden Karamel Yapımı Tarifi Yapılışı
Tencereye şekerimizi koyup kısık ateşe koyuyoruz ve karıştırarak şekeri eritiyoruz Eriyen şekere margarin ekliyoruz ve karıştırarak tekrar eritiyoruz Süt reçelini ekleyip hızlıca karıştırıyoruz 510 dakika kısıkta kıvam aldırıp ocağı kapatıyoruz Bu şekilde kavanoza koyup soğumaya bırakıyoruz Daha sonra 23 ay buzdolabında muhafaza ediyoruz Bununla pastalarımızı süsleyebiliriz Pudinglerimizde, cheesecakelerde kullanabiliriz Afiyet olsun
*2 su bardağı süt reçeli
*2 su bardağı şeker
*100 gr Margarin
Süt Reçelinden Karamel Yapımı Tarifi Yapılışı
Tencereye şekerimizi koyup kısık ateşe koyuyoruz ve karıştırarak şekeri eritiyoruz Eriyen şekere margarin ekliyoruz ve karıştırarak tekrar eritiyoruz Süt reçelini ekleyip hızlıca karıştırıyoruz 510 dakika kısıkta kıvam aldırıp ocağı kapatıyoruz Bu şekilde kavanoza koyup soğumaya bırakıyoruz Daha sonra 23 ay buzdolabında muhafaza ediyoruz Bununla pastalarımızı süsleyebiliriz Pudinglerimizde, cheesecakelerde kullanabiliriz Afiyet olsun