Sütcünün derledigi amerikalıların her sabahtan siparişlerini kapılarına getiren sütçülere bıraktıkları notlardan derlenmiştir, hepsinin gerçek olduğu iddiası mevcuttur: sayın sütçü benim bi bebeğim oldu, lütfen bi tane daha istiyorumlütfen bundan böyle bize süt bırakmayın içmekten diğer işe yaramıyor sütcü lütfen çıkarken bahçe kapısını kapatmayı unutma yoksa kuşlar içeri gelip süt şişelerinin kapaklarını gagalıyo geçen günkü notu hatalı bırakmışım kusura bakma, 1 yumurta + 12 şişe süt diil tam tersi olacaktı lütfen geldiğiniz zaman kapıyı bi çalar mısınız, sizinle görüşmem gerekiyor televizyonum bozuk olduğu için dün yalan rüzgarını seyredemedim siz seyrettiyseniz neler olduğunu bana anlatır mısınız? süt şişelerini bıraktıktan sonradan yatak odamın camını tıklatsana dün sabahtan tesadüfen pencereden gördüm seni, popon müthiş kızım milkshake istiyor siz mi yapıp getirirsiniz ben kendim mi yapmalıyım?bebeğimiz için süt gerekiyor babasından bu konuda bi hayır yok lütfen yarından itibaren bana gün aşırı 2 şişe süt bırakın, 3 günde bundan başka tek şişe süt bırakın, lakin perşembe ve cumartesi hariç çünkü onlar süt içmek istemediğim günlerarkadaki kapı açık sütü buzdolabına koy, çekmeceden paranı al, lutfen paranın üstünü bozuk ver akşam bingo oynuycaz lütfen bugün için süt bırakmayın bugün derken yarını kastediyorum cünkü ben bu notu dün yazdım yoksa bugün mü? sütü bırakmaya geldiğinizde lütfen ocaktaki yemeğin altını söndürün, köpeği dışarı çıkartın, gazeteyi içeri alın Anekdot: süt istemiyorum süt istemiyoruz 14 numaraya da süt bırakma cünkü sevgilisi dün gece kadını testereyle doğradıben biliyodum zaten adamın manyak olduğunu, bakışları bile bi tuhaftıeksiforumcom