iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 bardak Amerikan Pirinci
1 su bardağı süt
2 adet kabak
1 baş soğan
23 diş sarımsak
1 fincan un
1 fincan soya yağı
2 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
Tuz, dereotu
HAZIRLANIŞI
Bir tavada soya yağını kızdırın Sonra, ince rendelenmiş soğanı pembeleşinceye kadar yağda kavurun İnce rendelenmiş sarımsak, tuz, süt ve unu da ilave edin Kabakları rendeleyip haşlanmış pirinçle beraber tencereye ekleyin İnce kıyılmış dereotunu da ekleyip koyulaşana kadar pişirin Üzerine kaşar peyniri rendesi serpip sıcak servis yapın
1 bardak Amerikan Pirinci
1 su bardağı süt
2 adet kabak
1 baş soğan
23 diş sarımsak
1 fincan un
1 fincan soya yağı
2 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
Tuz, dereotu
HAZIRLANIŞI
Bir tavada soya yağını kızdırın Sonra, ince rendelenmiş soğanı pembeleşinceye kadar yağda kavurun İnce rendelenmiş sarımsak, tuz, süt ve unu da ilave edin Kabakları rendeleyip haşlanmış pirinçle beraber tencereye ekleyin İnce kıyılmış dereotunu da ekleyip koyulaşana kadar pişirin Üzerine kaşar peyniri rendesi serpip sıcak servis yapın