iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 adet yufka
12 kg kadayıf,
200 gr margarin,
1 su bardağı ceviz
Şerbeti için:
2,5 su bardağı toz şeker,
3 su bardağı süt
Yapılışı:
Yufkayı düz bir zemine yayın Margarini eritin Yufkayı yağlayın Kadayıfı didikleyip, yufkanın üzerine yayın Margarini üzerine gezdirin Çekilmiş cevizi serpin Rulo yapıp, 12 saat dolapta bekletin Ruloları 2,5 cm kalınlığında kesip, yağlanmış tepsiye dizin Orta ısılı fırında 20 dakika kızartın Süt ve şekerle şerbet hazırlayın Tatlı ılık, şerbet soğuk olunca, üzerine dökün Cevizle süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
1 adet yufka
12 kg kadayıf,
200 gr margarin,
1 su bardağı ceviz
Şerbeti için:
2,5 su bardağı toz şeker,
3 su bardağı süt
Yapılışı:
Yufkayı düz bir zemine yayın Margarini eritin Yufkayı yağlayın Kadayıfı didikleyip, yufkanın üzerine yayın Margarini üzerine gezdirin Çekilmiş cevizi serpin Rulo yapıp, 12 saat dolapta bekletin Ruloları 2,5 cm kalınlığında kesip, yağlanmış tepsiye dizin Orta ısılı fırında 20 dakika kızartın Süt ve şekerle şerbet hazırlayın Tatlı ılık, şerbet soğuk olunca, üzerine dökün Cevizle süsleyip servis yapın
Afiyet olsun