Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sütlü Meyveli Bebek Muhallebisi

Sütlü Meyveli Bebek Muhallebisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sütlü Meyveli Bebek Muhallebisi Tarifi İçin Malzemeler

*200 ml süt (1 yaşından küçükse su)
*2 silme tatlı kaşığı pirinç unu
*2 silme tatlı kaşığı irmik
*1 tatlı kaşığı şeker( isteğe bağlı, onun yerine dilerseniz pişince pekmez katabilirsiniz)
*Yarım elma yada herhangi bir meyve
*12 ceviz(isteğe bağlı)
*Tarcın( isteğe bağlı)

Sütlü Meyveli Bebek Muhallebisi Tarifi Yapılışı Öncelikle hangi meyveyi kullanacaksak hazırlayalım Ben elmayı soyup cam rende de püre yaptım Daha sonra sütü kabımıza alıp irmik pirinç unu ve şekeri katıp karıştıralım ve ocağa alalım Sürekli pişene kadar karıştıralım ve altını kapatmadan meyvemizi katıp bir iki karıştırıp ocaktan alalım Cevizi ister havanda ezin isterseniz rendeleyin birde bebeğinizin alerjisi yoksa öyle kullanın ben 6 aylıkken den beri veriyorum süte de alerjimiz yok şu an 11 aylık ve süt kullanıyorum Cevizi muhallebimizin üzerine ekliyoruz ve istersek de biraz tarçın katıp karıştırıyoruz soğuyunca bebeğimiz afiyetle yiyebilir
Bunu meyvesiz de yapabilirsiniz ben birazda koyu kıvamlı yaptım ölçüler azaltılabilir

858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt