iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
5 adet derisiz kemiksiz tavuk incik
1 su bardağı soğuk süt
hardal ve karabiber (isteğe göre koyulabilir)
Hazırlanış
Pişirmeden önce tavukların üstü bıçak yardımıyla hafif çizik atılır Az yağ koyduğumuz tavaya tavuklar dizilir üzerine az hardal ve karabiber serpilir Üzerlerine 1 bardak soğuk süt dökülür Hafif ateşte pişirilir Süt daha sonra sos halini alıyor, pişirmeye devam ederseniz hafif kızarıyor Çok lezzetli oluyor ve çocuklar bu tavuğa bayılıyor
5 adet derisiz kemiksiz tavuk incik
1 su bardağı soğuk süt
hardal ve karabiber (isteğe göre koyulabilir)
Hazırlanış
Pişirmeden önce tavukların üstü bıçak yardımıyla hafif çizik atılır Az yağ koyduğumuz tavaya tavuklar dizilir üzerine az hardal ve karabiber serpilir Üzerlerine 1 bardak soğuk süt dökülür Hafif ateşte pişirilir Süt daha sonra sos halini alıyor, pişirmeye devam ederseniz hafif kızarıyor Çok lezzetli oluyor ve çocuklar bu tavuğa bayılıyor