Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Suudi Enerji Bakanı: Petrolde üretim kesintisi konusunda bir OPEC kararı yok

Suudi Enerji Bakanı: Petrolde üretim kesintisi konusunda bir OPEC kararı yok
0
31

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
2247343_720x360.jpg

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz Bin Salman, OPEC’in petrol üretimini kısma anlaşmasını değiştirmek ya da genişletmek konusunda henüz bir kararı bulunmadığını bildirdi.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Topluluğu ve müttefikleri gelecek hafta küresel petrol kısıntısını incelemek ve üretim politikaları hususunda Viyana’da görüşecekler. Prens Abdülaziz Riyad’da gazetecilere yaptığı açıklamada, OPEC’in Rusya’nın da dahil olduğu diğer üreticilerle olan işbirliğine güvendiğini söyledi.

Prens Abdülaziz Suudi Arabistan’ın başkentindeki sanayi konferansına işaret etmeden önce, “Her fırsatta birbirimizle konuşuyoruz. OPEC Genel Sekreteri bu konferansa karışıyor ve ayak üstü konuştuk. Fikirlerimiz henüz bitmedi” dedi.

Similar threads

Suudi Arabistan ve Rusya, OPEC + koalisyonunun son üretim kısıntısı kararının ham petrol fiyatlarındaki sert düşüşü durduramamasının ardından ilave üretim kısıntılarına açık olabileceklerini işaret etti. Rusya Enerji Bakanı Alezander Novak ve Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
OPEC'ten bir delege, OPEC ve grup ile birlikte hareket eden üreticilerin üretim hedefini günlük 500 bin varil azaltma konusunda anlaştığını belirtti. Bu hafta Viyana'da bir araya gelen petrol üreticileri nihai karar almadan OPEC merkezinden ayrılırken, Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
OPEC ve müttefikleri daha fazla üretim kısıntısı yapmayı düşünüp düşünmedikleri konusunda petrol piyasasına dair spekülasyonlarını körükleyerek  bu hafta Viyana’da gerçekleşecek toplantı öncesinde karışık mesajlar gönderiyor. Irak Petrol Bakanı Thamir Ghadhban varolan 1.2 milyon arz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
OPEC, Perşembe günü Viyana'da gerçekleştirilen altı saatlik zorlu görüşmelerin ardından resmi üretim hedefinin azaltılmasına ilişkin bir anlaşmaya yaklaştı. Grup üyesi ülkelerin bakanları nihai anlaşma imzalanmadan OPEC merkezinden ayrıldı. Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı ülkelerin, günlük petrol üretimini 500 bin varil daha azaltma kararı bugün yürürlüğe girdi. Karar, 6 Aralık 2019'da Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen 7. Bakanlar Toplantısı'nın sonunda alınmıştı. Karar doğrultusunda OPEC ve OPEC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,512Konular
980,950Mesajlar
30,785Kullanıcılar
berkee016Son üye
Üst Alt