Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Suzan Sabancı Dinçer Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanı oldu

Suzan Sabancı Dinçer Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanı oldu
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Suzan%2DSabanci%2DDincer%2DAmerikan%2DTurk%2DCemiyeti%2DEs%2DBaskani%2Doldu%2D236143%2Epng

Suzan Sabancı Dinçer, Türk ve Amerikan toplumlarının oluşturduğu en eski tertip olan Amerikan Türk Cemiyeti’nin Eş Başkanlığı vazifesini, HSBC ABD CEO’su Michael Roberts ile birlikte yürütecek.

Amerika Birleşik Devletleri ile Türkiye ortasındaki kültürel, ticari ve ekonomik bağları güçlendirmek maksadıyla kurulan New York merkezli Amerikan Türk Cemiyeti, 1949 yılından bu yana kar emeli gütmeden faaliyetlerini sürdürüyor.

Cemiyet; eğitim, kültür alışverişi ve hayırseverlik üzere pek çok toplumsal sorumluluk projesi vasıtasıyla iki ülke ortasındaki iş birliğini geliştiriyor, ABD’de Türk kültür-sanat etkinliklerini vurgulayan programları destekliyor.

Türkiye ile ABD ortasındaki bağların çok eski devirlere dayandığına işaret eden Suzan Sabancı Dinçer, “Bu onurlu misyonu, Türk - Amerikan bağlantılarının daha da geliştirilmesi ve bugüne kadar yürütülen toplumsal sorumluluk çalışmalarını daha da ileriye taşımak için üstlendim ve bundan gurur duyuyorum” dedi ve ekledi:

858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt