Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Swat 4 Critical Error Hatası?

Swat 4 Critical Error Hatası?

Similar threads

merhaba arkadaşlar ben war ın 10 günlük trial versiyonunu oynamak için warhammer online trial (65gb) indirdim ama başlıktaki gibi bi hata mesajı veriyor an error occuredwarhammer will now terminatediyo oyuna geçmio bile hiç sorun nedir acaba sistemim aşagıdaki gibiYardımcı olursanız çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar merhabaGTA SAN ANDREAS oyunum orjinalGeçenlerde yama yüklemiştim ve beğenmeyip oyunu sildimTekrar yüklerken Feature transfer error Feature: Grand Theft Auto : San Andreas Game Data Component : audio File: E:\data3cab Error: Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) diye bir hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
selam arkadaşlar ben bu cnc tiberium wars u aldım iki dvd yi de aynı klasöre d: sürücüsüne yükledim setup ı çalıştırdığımda dosya kopyalama işlemi sırasında error 1335 the cabinet file englis1cab required for this installation is corrupt or cannot be used diye hata veriyor ignore seçeneğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
GTA IV'ün 1010 patchini kurarken Error decompressing data! Corrupted installer?hatası alıyorum Show details'e tıkladığımda ise sağdaki resimdeki gibi bir ekran çıkıyor http:img524**************img5247994errorwg frmtr'de açılmış iki konu bulabildim ama ikisinde de çözüm belirtilmemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar 2 günden beri uğrasıyorum hiç bir yol bulamadım xpden girdiğimde oyunun başı açılıyor o kum saati çıktıktan sonra tıınn diye bi ses gelip siyah ekrana dönüyor oyunu oynayamıyorum anlıcanız windows 7 den girdiğimde ise '' encountered an unspecified error and will now exit '' Hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt