Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sxe 11.8 Fix 6 Kıran CFGGG kaya.cfg

Sxe 11.8 Fix 6 Kıran CFGGG kaya.cfg
0
209

Similar threads

Resimli Sxe Hataları anlatımı Once sxe 46 da ••• İntercepting Hatası, Sxe Kapatılacaktır ••• Bu Hatayı Duzeltme Yolları Soyleyim • Cs 16 sil sxe 76 sil hic birşey kalmasın • Xp'in Yasal değil ise yasal yapma programlarını kullanarak Yasal Yap • Service Pack 2 yi mutlaka yukle • Sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama acil olarak yardıma ihtiyacım var Cs ye steam ya da non steam üzerinden bağlandığımda bazı serverlara girebilirken bazılarına giremiyorum Özellikle maç atmak için şu dönemde sadece elde kalan prooyunnet ten hiçbir servera bağlanamıyorum sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Selam herkeze Ben hikayemi daha önce yazmıştım ama şöyle özetliyim ben ece diye bizim okuldan bi kıza aşığım6 aydır ona aşığım o da benim onu sevdiğimi biliyor ve uzun vakit sonra işte 3 hafta önce biz yakınlaşmaya başladık hatta benden hoşlanmaya başladı ve biz buluştuk buluşma güzel geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
daha önceden kız arkadaşlarım oldu yani acemi değilim şidi konuyu size özet geçeyim ben dersaneye gidiyorum üni hazırlık için dersanede bir kız var iyi ki var şuan a dek 6 tane kız arkadaşım oldu fakat fiilen bu fazla başka bir şey kıza açılacağım diyorum akşamları sabahtan dersanede sınıfa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt