Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimli Sxe Hataları anlatımı
Once sxe 46 da İntercepting Hatası, Sxe Kapatılacaktır Bu Hatayı Duzeltme Yolları Soyleyim
Cs 16 sil sxe 76 sil hic birşey kalmasın
Xp'in Yasal değil ise yasal yapma programlarını kullanarak Yasal Yap
Service Pack 2 yi mutlaka yukle
Sonra...
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama acil olarak yardıma ihtiyacım var Cs ye steam ya da non steam üzerinden bağlandığımda bazı serverlara girebilirken bazılarına giremiyorum Özellikle maç atmak için şu dönemde sadece elde kalan prooyunnet ten hiçbir servera bağlanamıyorum sadece...
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim
Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum
Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Selam herkeze Ben hikayemi daha önce yazmıştım ama şöyle özetliyim ben ece diye bizim okuldan bi kıza aşığım6 aydır ona aşığım o da benim onu sevdiğimi biliyor ve uzun vakit sonra işte 3 hafta önce biz yakınlaşmaya başladık hatta benden hoşlanmaya başladı ve biz buluştuk buluşma güzel geçti...
daha önceden kız arkadaşlarım oldu yani acemi değilim şidi konuyu size özet geçeyim ben dersaneye gidiyorum üni hazırlık için dersanede bir kız var iyi ki var şuan a dek 6 tane kız arkadaşım oldu fakat fiilen bu fazla başka bir şey kıza açılacağım diyorum akşamları sabahtan dersanede sınıfa...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.