Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sxe Hataları ( resimli anlatım)

Sxe Hataları ( resimli anlatım)
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Resimli Sxe Hataları anlatımı

Once sxe 46 da ••• İntercepting Hatası, Sxe Kapatılacaktır ••• Bu Hatayı Duzeltme Yolları Soyleyim

• Cs 16 sil sxe 76 sil hic birşey kalmasın
• Xp'in Yasal değil ise yasal yapma programlarını kullanarak Yasal Yap
• Service Pack 2 yi mutlaka yukle
• Sonra Cs 16 yı ardından v26 yı kur
• Bir arkadaşndan falan hlexe yi upload etmesini iste vr hlexe'ni değiştir
• Sxe 76 yı kur tekrar dene
• Kaspersky kullanıyorsan sil, daha hafif bir virus programı kullan

Gelelim 2 Hatamıza bu hatada Oyundayken ••• Sxe Kapatılacaktı r••• diyor fakat sxeli serverda olmanıza rağmen sizi oyundan atmıyor Dewam edebiliyorsunuz Ama ama ama ama bolum değişimi yhada res atıldığı zaman Hlexe Yanıt vermiyor diyor ve makinaya Restart atmak zorunda kalıyorsunuz

Duzeltme Yolları

• Sxe ve cs silinecektir
• Cs tekrardan kurulcaktır, ustune v26 kurulacaktır (burası onemli herşeyi yaptıktan sonra yine olmaz aynı hataları verirse v23 kurulup aynı işlemler tekrarlanacaktır)
• Oyun Kuruldktan sonra sxe simgesine gelip sağ tuşozellikler yapıp salt okunurluk kalkacaktır

Gelelim 3 Sxe Hatasına Vista Sevenler Vista Kullananlar ••• Access Denied Please run this program ''as administrator'•••

imagessxehatalariresimlianlatim5b095f647e4a6

Duzeltme Yolları

• Vistanız administrator olarak calışıyorsa Hemen kendinize yeni bir kullanıcı yaratın ordan acın Vistanızı Ama yok hala adminst olarak girmek istiyorum diyorsan
• eet diyorsan sxe 76 fix 10 ı indirceksiniz bu fix 10 Vista icin nerdeyse ozel uretilmiş sxe, Tum hatalar kapatılmıştır
• sxe simgesine gelip sağtuşozelliklerden salt okunurluğu kaldırcaksınız

erverlara Bağlanamıyorum, •••Please Register Key••• Hatası Alıyorum Diyorsan

• Yanlış cs 16 yı indirmişindir
• Cs 16 Full v7 yi indirceksiniz (yaklaşk olarak 272 mb)

erverlara girdim fakat ben yazıları neden goremiyorumSadece admin yazılarını tsay yazılarını goruyorum diyorsan
• cs yi doğru yuklemiş ama ustune patch yapmamış demektir
• hemen v26 yhada v23 u yuklemeniz gerekmektedir, v26 herkesin onerisidir

Ekran Kartınız iyi hemde cok iyi ama yinede cs oyunu donuyorsa ve mouse sert değilde yumuşak şekilde hareket ediyorsa cozumler aşağıda

• Hemen ekran kartı driverının en son en guncelini yukluyorsunuz
• Sonra ekran kartı ayarlarına giriyorsunuz ve ordan keskinliği yumuşatmayı bulup off yapıyorsunuz
• Yine Ekran kartı ayarlarından Vertical Sync ( dikey bilmemne diye gecer ) onuda off yapıyorsunuz
• sonra cs ye giriyorsunuz cs optionlarından grafik ayarlarına geliyorsunuz ekran kartı ne kadar kotu olsada en iyi perfr OpenGl de verir o yusden opengl yapıyorsunuz ve 32 bit , ve monitore gorede ekran ayarını ayarlıyonuz, en iyi performns 1024 & 768 te olur

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt