Resimli Sxe Hataları anlatımı
Once sxe 46 da İntercepting Hatası, Sxe Kapatılacaktır Bu Hatayı Duzeltme Yolları Soyleyim
Cs 16 sil sxe 76 sil hic birşey kalmasın
Xp'in Yasal değil ise yasal yapma programlarını kullanarak Yasal Yap
Service Pack 2 yi mutlaka yukle
Sonra Cs 16 yı ardından v26 yı kur
Bir arkadaşndan falan hlexe yi upload etmesini iste vr hlexe'ni değiştir
Sxe 76 yı kur tekrar dene
Kaspersky kullanıyorsan sil, daha hafif bir virus programı kullan
Gelelim 2 Hatamıza bu hatada Oyundayken Sxe Kapatılacaktı r diyor fakat sxeli serverda olmanıza rağmen sizi oyundan atmıyor Dewam edebiliyorsunuz Ama ama ama ama bolum değişimi yhada res atıldığı zaman Hlexe Yanıt vermiyor diyor ve makinaya Restart atmak zorunda kalıyorsunuz
Duzeltme Yolları
Sxe ve cs silinecektir
Cs tekrardan kurulcaktır, ustune v26 kurulacaktır (burası onemli herşeyi yaptıktan sonra yine olmaz aynı hataları verirse v23 kurulup aynı işlemler tekrarlanacaktır)
Oyun Kuruldktan sonra sxe simgesine gelip sağ tuşozellikler yapıp salt okunurluk kalkacaktır
Gelelim 3 Sxe Hatasına Vista Sevenler Vista Kullananlar Access Denied Please run this program ''as administrator'
imagessxehatalariresimlianlatim5b095f647e4a6
Duzeltme Yolları
Vistanız administrator olarak calışıyorsa Hemen kendinize yeni bir kullanıcı yaratın ordan acın Vistanızı Ama yok hala adminst olarak girmek istiyorum diyorsan
eet diyorsan sxe 76 fix 10 ı indirceksiniz bu fix 10 Vista icin nerdeyse ozel uretilmiş sxe, Tum hatalar kapatılmıştır
sxe simgesine gelip sağtuşozelliklerden salt okunurluğu kaldırcaksınız
erverlara Bağlanamıyorum, Please Register Key Hatası Alıyorum Diyorsan
Yanlış cs 16 yı indirmişindir
Cs 16 Full v7 yi indirceksiniz (yaklaşk olarak 272 mb)
erverlara girdim fakat ben yazıları neden goremiyorumSadece admin yazılarını tsay yazılarını goruyorum diyorsan
cs yi doğru yuklemiş ama ustune patch yapmamış demektir
hemen v26 yhada v23 u yuklemeniz gerekmektedir, v26 herkesin onerisidir
Ekran Kartınız iyi hemde cok iyi ama yinede cs oyunu donuyorsa ve mouse sert değilde yumuşak şekilde hareket ediyorsa cozumler aşağıda
Hemen ekran kartı driverının en son en guncelini yukluyorsunuz
Sonra ekran kartı ayarlarına giriyorsunuz ve ordan keskinliği yumuşatmayı bulup off yapıyorsunuz
Yine Ekran kartı ayarlarından Vertical Sync ( dikey bilmemne diye gecer ) onuda off yapıyorsunuz
sonra cs ye giriyorsunuz cs optionlarından grafik ayarlarına geliyorsunuz ekran kartı ne kadar kotu olsada en iyi perfr OpenGl de verir o yusden opengl yapıyorsunuz ve 32 bit , ve monitore gorede ekran ayarını ayarlıyonuz, en iyi performns 1024 & 768 te olur
Once sxe 46 da İntercepting Hatası, Sxe Kapatılacaktır Bu Hatayı Duzeltme Yolları Soyleyim
Cs 16 sil sxe 76 sil hic birşey kalmasın
Xp'in Yasal değil ise yasal yapma programlarını kullanarak Yasal Yap
Service Pack 2 yi mutlaka yukle
Sonra Cs 16 yı ardından v26 yı kur
Bir arkadaşndan falan hlexe yi upload etmesini iste vr hlexe'ni değiştir
Sxe 76 yı kur tekrar dene
Kaspersky kullanıyorsan sil, daha hafif bir virus programı kullan
Gelelim 2 Hatamıza bu hatada Oyundayken Sxe Kapatılacaktı r diyor fakat sxeli serverda olmanıza rağmen sizi oyundan atmıyor Dewam edebiliyorsunuz Ama ama ama ama bolum değişimi yhada res atıldığı zaman Hlexe Yanıt vermiyor diyor ve makinaya Restart atmak zorunda kalıyorsunuz
Duzeltme Yolları
Sxe ve cs silinecektir
Cs tekrardan kurulcaktır, ustune v26 kurulacaktır (burası onemli herşeyi yaptıktan sonra yine olmaz aynı hataları verirse v23 kurulup aynı işlemler tekrarlanacaktır)
Oyun Kuruldktan sonra sxe simgesine gelip sağ tuşozellikler yapıp salt okunurluk kalkacaktır
Gelelim 3 Sxe Hatasına Vista Sevenler Vista Kullananlar Access Denied Please run this program ''as administrator'
imagessxehatalariresimlianlatim5b095f647e4a6
Duzeltme Yolları
Vistanız administrator olarak calışıyorsa Hemen kendinize yeni bir kullanıcı yaratın ordan acın Vistanızı Ama yok hala adminst olarak girmek istiyorum diyorsan
eet diyorsan sxe 76 fix 10 ı indirceksiniz bu fix 10 Vista icin nerdeyse ozel uretilmiş sxe, Tum hatalar kapatılmıştır
sxe simgesine gelip sağtuşozelliklerden salt okunurluğu kaldırcaksınız
erverlara Bağlanamıyorum, Please Register Key Hatası Alıyorum Diyorsan
Yanlış cs 16 yı indirmişindir
Cs 16 Full v7 yi indirceksiniz (yaklaşk olarak 272 mb)
erverlara girdim fakat ben yazıları neden goremiyorumSadece admin yazılarını tsay yazılarını goruyorum diyorsan
cs yi doğru yuklemiş ama ustune patch yapmamış demektir
hemen v26 yhada v23 u yuklemeniz gerekmektedir, v26 herkesin onerisidir
Ekran Kartınız iyi hemde cok iyi ama yinede cs oyunu donuyorsa ve mouse sert değilde yumuşak şekilde hareket ediyorsa cozumler aşağıda
Hemen ekran kartı driverının en son en guncelini yukluyorsunuz
Sonra ekran kartı ayarlarına giriyorsunuz ve ordan keskinliği yumuşatmayı bulup off yapıyorsunuz
Yine Ekran kartı ayarlarından Vertical Sync ( dikey bilmemne diye gecer ) onuda off yapıyorsunuz
sonra cs ye giriyorsunuz cs optionlarından grafik ayarlarına geliyorsunuz ekran kartı ne kadar kotu olsada en iyi perfr OpenGl de verir o yusden opengl yapıyorsunuz ve 32 bit , ve monitore gorede ekran ayarını ayarlıyonuz, en iyi performns 1024 & 768 te olur