iltasyazilim
FD Üye
Cep telefonu ve mobil aygıtlar için kullanılan işletim sisteminin yeni sürümü duyuruldu Symbian OS 93 ile beraber gelen yenilikler, Türkiye'de ilk kez SDN'de
Cep telefonlarını neredeyse bir bilgisayara çeviren işletim sistemi olan Symbian, gelişmeye devam ediyor Daha çok Nokia cep telefonlarında görmeye alışık olduğumuz bu işletim sistemi, telefonu sadece Alodemek ve mesaj yazmaktan öteye taşıyarak eğlence ve iş merkezine dönüştürüyor Dönüştürmesine dönüştürüyor ama eksikleri de yok değil Yeni sürüm olan Symbian OS 93 ile beraber, bu eksikliklerin bazıları giderilmiş ve yeni özellikler eklenmiş
Symbian OS v93 ile gelen yenilikler
:: Daha hızlı açılış zamanı
:: Geliştirilmiş hafıza kullanımı
:: WiFi desteği
:: USB 20 ile hızlı veri aktarımı
:: HSPDA desteği
:: VoIP desteği
:: 3GPP R5 desteği
:: BasKonuş desteği
:: Java JSR 248 Desteği
Cep telefonlarını neredeyse bir bilgisayara çeviren işletim sistemi olan Symbian, gelişmeye devam ediyor Daha çok Nokia cep telefonlarında görmeye alışık olduğumuz bu işletim sistemi, telefonu sadece Alodemek ve mesaj yazmaktan öteye taşıyarak eğlence ve iş merkezine dönüştürüyor Dönüştürmesine dönüştürüyor ama eksikleri de yok değil Yeni sürüm olan Symbian OS 93 ile beraber, bu eksikliklerin bazıları giderilmiş ve yeni özellikler eklenmiş
Symbian OS v93 ile gelen yenilikler
:: Daha hızlı açılış zamanı
:: Geliştirilmiş hafıza kullanımı
:: WiFi desteği
:: USB 20 ile hızlı veri aktarımı
:: HSPDA desteği
:: VoIP desteği
:: 3GPP R5 desteği
:: BasKonuş desteği
:: Java JSR 248 Desteği