Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

system32/DRIVERS/pci.sys dosyası bozuk Sorunu PC açılmıor :/

system32/DRIVERS/pci.sys dosyası bozuk Sorunu PC açılmıor :/

Similar threads

Benim Sorunum PC amin açılmaması hata ise şu system32DRIVERSpcisys dosyası bozuk dior Format attım ama genede geçmedi sizzce napmam gerekir yardım Plz!
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
arkadaşlar benim sorunum oyunların açılmaması iki kere tıklamama rağmen oyunların %80i açılmıyor eskiden açılan oyunlar şimdi açılmıyor ekran kartım güncel pc ye 78 kere format attım genede düzelmedi win 7 de kernelbasedll hatası veriyordu win 8 yaptım artık o hata gelmiyor ama oyunlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Zip arşivleme ve sıkıştırma aracı, en eski ve en çok kullanılan sıkıştırma ve arşivleme araçlarından biridir. Zip, Windows ile varsayılan olarak gelen ve hiçbir kuruluma ihtiyacı duymayan aslında bir Windows özelliğidir diyebiliriz. Zip formatı dosyalar İnternet üzerinden çoklu dosyayı tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt