iltasyazilim
FD Üye
Bildiğimiz üzre herkesin TC kimlik noları var yok mi???
aa değil muu??
Vardır kıyıda köşede bak bakemm bii!!
artıkınn tc kimlik nonuzun son rakamıylada kişilikk belirlenmesi yapılıyooo
nasıl olcakk demesenizee oluyorr işte bi neviii
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerlerfakat iyilikleri mükemmeldir!!!
son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorumarkilik kurulabilirdinlerler herkezii
son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikkinatçıkome di ustasıbinevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar
fakat bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo
son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he!
çküm altından kalkamazsınız garip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirlerdedikleri dedikherşeye karşın arklarını dinlemeyipp onları üzen fakat daha sonra pişman olan bi tiptelerözür dilemeyi bilirler
son rakamı 6 olanlar: insancıl,sempatikk,komikk,,,aca yip ötesi deli bi tiptelerdirhaksızlığa gelemezlerherşeyini kendileri hallederler
son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum yaçokk acayipp ötesi tarzları olanlardır bunlarsüper kişilkler içerisinde olabilmekteler:
Son rakamı 7 olanlar: bunlara sözz yok!!! akla yatkın ağır başlı güzel lardır
son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee
son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk ilginç alıngandırlar
Alıntı *
aa değil muu??
Vardır kıyıda köşede bak bakemm bii!!
artıkınn tc kimlik nonuzun son rakamıylada kişilikk belirlenmesi yapılıyooo
nasıl olcakk demesenizee oluyorr işte bi neviii
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerlerfakat iyilikleri mükemmeldir!!!
son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorumarkilik kurulabilirdinlerler herkezii
son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikkinatçıkome di ustasıbinevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar
fakat bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo
son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he!
çküm altından kalkamazsınız garip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirlerdedikleri dedikherşeye karşın arklarını dinlemeyipp onları üzen fakat daha sonra pişman olan bi tiptelerözür dilemeyi bilirler
son rakamı 6 olanlar: insancıl,sempatikk,komikk,,,aca yip ötesi deli bi tiptelerdirhaksızlığa gelemezlerherşeyini kendileri hallederler
son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum yaçokk acayipp ötesi tarzları olanlardır bunlarsüper kişilkler içerisinde olabilmekteler:
Son rakamı 7 olanlar: bunlara sözz yok!!! akla yatkın ağır başlı güzel lardır
son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee
son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk ilginç alıngandırlar
Alıntı *