Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabaklarım çizik içinde bir çaresi var mı bunun Zamanla kullandığım tabaklarda çizikler oluştu Fakat ne değin da sevdiğim bir takımtabaklarimcizikicindebircaresivarmibunun5c59b6187c1d3alt Frown Ümitsizim ama var mı bunun bir çaresi ?
Markette ilaç satılacak Markette ilaç satılacak hatta pazarlardada olacak mı bakalımNasıl bir başvuru formu olacağını göreceğiz melekler Başbakan Erdoğan, DEİK Genel KuruluICODEndaki konuşmasında, hükümetle eczacılar aralarında yaşanan gerilime de değindi Erdoğan, şöyle konuştu: “Hap sanayi...
28 Haziran 2010 Jurnal Burç Yorumları Haftanın ilk günü 28 Haziran 2010 Pazartesi günü burcunuzdaki gelişmeleri merak ediyorsanız buyrun kızlar28haziran2010gunlukburcyorumlari5c52724925313gifalt :dp178: Dp178 :dp178:28haziran2010gunlukburcyorumlari5c52724925313gifalt :dp178: Dp178 :dp178...
Kışın ayazı ne oysa Şehrin sokaklarındayım şu lahza, Kaldırım taşlarında kayıp ayak seslerim, Kunduralarımda yitiğim bak, Bul beni Kayboldum Bakışlarım boşlukta Aransam da yararsız, Duygularımı çiğniyorum ayaklarımın aşağıda, Düşünemiyorum senden başka, Ama yoksun Karakışın ayazında...
Destek edin Dişler :( merhaba daha yaşım genç, fakat dişlerim çarpışık şu yaşıma kadar toplum içinde bir defa rahat gülmedim konuşurken bile utandım Şuan diş teli taktırmayı düşünüyorum Ama dişlerimde çok dolgu var azı dişlerim de, alt dişlerim de bir takım dişlerin arasında hatta ön...
Cehennemden Kurtulabilecek miyim? Mısır evliyasından Fahrül Farisîhazretlerine, talebesinden biri gelip; Efendim, ben bir şeyden fazla korkuyorum, diye talep edince sordu: Hayırdır evladım, neden korkuyorsun? Ahirette Cehennemden kurtulabilecek miyim acaba? Bunu düşünüp çok korkuyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.