Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tablet bilgisayarlar Hangi illere dağıtılacak

Tablet bilgisayarlar Hangi illere dağıtılacak
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tablet Bilgisayarlar hangi Şehirlere Dağıtılacak
Tablet bilgisayarlar Okullara ne zaman dağıtılacak

Ulusal Eğitim Bakanlığı 6 Şubat'ta(bugün) başlayan ikinci eğitimöğretim döneminde toplam 11 bin 853 tablet bilgisayar dağıtılacak Bilgisayarların, 9 bin 435'i öğrencilere, 2 bin 259'u öğretmenlere, 169'u ise yöneticilere verilecek

FATİH Projesine dahil olan okullar belirlendiTablet bilgisayarlar dağıtılacak iller şöyle;

Proje zarfında; Ankara'da 7 , İstanbul'da 6, İzmir, Diyarbakır, Kocaeli ve Mersin 'de 4, Rize, Hatay ve Samsun 'da 3 okulda sınıflar akıllı tahtaya, öğrenciler ve öğretmenler tablet bilgisayara kavuşacak

FATİH Projesi, Bingöl, Erzurum, Karaman, Kayseri ve Yozgat 'ta 2'şer okulda, Balıkesir, Erzincan ve Uşak 'ta 1'er okulda pilot olarak uygulamaya konulacak

*

Similar threads

Tablet Bilgisayarlar hangi Şehirlere Dağıtılacak Tablet bilgisayarlar Okullara ne zaman dağıtılacak Milli Eğitim Bakanlığı 6 Şubat'ta(bugun) başlayan ikinci eğitimoğretim doneminde toplam 11 bin 853 tablet bilgisayar dağıtılacak Bilgisayarların, 9 bin 435'i oğrencilere, 2 bin 259'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Tablet Bilgisayarlar Hangi İllerde Dağıtılacak Tablet Bilgisayarların Dağıtılacağı Şehirler Ulusal Eğitim Bakanlığı 6 Şubat'ta başlayan ikinci eğitimöğretim döneminde toplam 11 bin 853 tablet bilgisayar dağıtılacak Bilgisayarların, 9 bin 435'i öğrencilere, 2 bin 259'u öğretmenlere, 169'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Tablet Bilgisayarlar Hangi İllerde Dağıtılacak Tablet Bilgisayarların Dağıtılacağı Şehirler Milli Eğitim Bakanlığı 6 Şubat'ta başlayan ikinci eğitimoğretim doneminde toplam 11 bin 853 tablet bilgisayar dağıtılacak Bilgisayarların, 9 bin 435'i oğrencilere, 2 bin 259'u oğretmenlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 17 ilde ve 51 okulda pilot olarak hayata geçireceği FATİH Projesine dahil olan okullar da belirlendi Proje kapsamında Ankara'da 7, İstanbul'da 6, İzmir, Diyarbakır, Kocaeli ve Mersin'de 4, Rize, Hatay ve Samsun'da 3 okulda sınıflar akıllı tahtaya, öğrenciler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Fatih Projesi Okullara Tablet Ne Süre Dağıtılacak Okullara Tablet Ne Vakit Dağıtılacak Fatih Projesi MEB Şubatta 17 ilde 51 okulda 12 bin tablet bilgisayar dağıtarak uygulamanın pilot alan çalışmalarına başlayacak Bu dilekçe ile birlikte bütün dersliklerde bin 496 zeki tahta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt