nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Tablet Dağıtılan İller Hangileri
Tablet Bilgisayar Dağıtılan İller
Tabley bilgisayar dağıtılacak iller ve dağıtılacak okullar aşağıdaki gibidir
Ankara: Sabahattin Zaim Anadolu Hoca Lisesi, Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi, Ankara Lisesi, Mehmet Belirlenmiş Resulzade Anadolu Lisesi, Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi, Sincan İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu
Balıkesir: Rahmi Kula Anadolu Lisesi,
Bingöl: Atatürk Anadolu Lisesi ve İMKB Fatih İlköğretim Okulu,
Diyarbakır: Gaffar Okkan Anadolu Lisesi, Diyarbakır Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Diyarbakır Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ziya Gökalp Lisesi
Erzincan: Erzincan Milli Piyango Anadolu Lisesi,
Erzurum: Şükrüpaşa Anadolu Lisesi ile İbrahim Hakkı Fen Lisesi
Hatay: Dr Mustafa Gençay Anadolu Lisesi, Hatay Anadolu İmam Konuşmacı Lisesi, Antakya Karlısu Anadolu Öğretmen Lisesi
İstanbul: Prof Dr Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Dr Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi, Kartal Anadolu Lisesi, Hacı Sabancı Anadolu Lisesi, Mehmet Rauf Lisesi, Özel Esayan Ermeni Lisesi
İzmir: Selçuk İMKB Anadolu Lisesi, Konak Anadolu Lisesi, Karşıyaka Anadolu İmam Konuşmacı Lisesi, Işılay Saygıdeğer Hoş Sanatlar ve Spor Lisesi
Karaman: Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ile TOKİ Anadolu Lisesi
Kayseri: Kadir Has Anadolu Lisesi ile Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi
Kocaeli: Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mimar Sinan Lisesi, Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi
Mersin: Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi, Erdemli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erdemli İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi, Yahya Akel Fen Lisesi
Rize: Sosyal Bilimler Lisesi, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi, TOBB Fen Lisesi
Samsun: Samsun Anadolu Lisesi, Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi, Ilginç Zeycan Yıldırım Fen Lisesi
Uşak: Yaşar Akar İlköğretim Okulu
Yozgat: Şehitler Fen Lisesi ile Yozgat Anadolu Lisesi *
Tablet Bilgisayar Dağıtılan İller
Tabley bilgisayar dağıtılacak iller ve dağıtılacak okullar aşağıdaki gibidir
Ankara: Sabahattin Zaim Anadolu Hoca Lisesi, Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi, Ankara Lisesi, Mehmet Belirlenmiş Resulzade Anadolu Lisesi, Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi, Sincan İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu
Balıkesir: Rahmi Kula Anadolu Lisesi,
Bingöl: Atatürk Anadolu Lisesi ve İMKB Fatih İlköğretim Okulu,
Diyarbakır: Gaffar Okkan Anadolu Lisesi, Diyarbakır Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Diyarbakır Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ziya Gökalp Lisesi
Erzincan: Erzincan Milli Piyango Anadolu Lisesi,
Erzurum: Şükrüpaşa Anadolu Lisesi ile İbrahim Hakkı Fen Lisesi
Hatay: Dr Mustafa Gençay Anadolu Lisesi, Hatay Anadolu İmam Konuşmacı Lisesi, Antakya Karlısu Anadolu Öğretmen Lisesi
İstanbul: Prof Dr Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Dr Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi, Kartal Anadolu Lisesi, Hacı Sabancı Anadolu Lisesi, Mehmet Rauf Lisesi, Özel Esayan Ermeni Lisesi
İzmir: Selçuk İMKB Anadolu Lisesi, Konak Anadolu Lisesi, Karşıyaka Anadolu İmam Konuşmacı Lisesi, Işılay Saygıdeğer Hoş Sanatlar ve Spor Lisesi
Karaman: Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ile TOKİ Anadolu Lisesi
Kayseri: Kadir Has Anadolu Lisesi ile Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi
Kocaeli: Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mimar Sinan Lisesi, Şehit Özcan Kan Anadolu Öğretmen Lisesi
Mersin: Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi, Erdemli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erdemli İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi, Yahya Akel Fen Lisesi
Rize: Sosyal Bilimler Lisesi, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi, TOBB Fen Lisesi
Samsun: Samsun Anadolu Lisesi, Samsun Milli Piyango Anadolu Lisesi, Ilginç Zeycan Yıldırım Fen Lisesi
Uşak: Yaşar Akar İlköğretim Okulu
Yozgat: Şehitler Fen Lisesi ile Yozgat Anadolu Lisesi *