Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tablet Dağıtımı Ne Zaman Başlayacak

Tablet Dağıtımı Ne Zaman Başlayacak
0
130

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Fatih Projesi Tablet Dağıtımı Ne Süre Başlayacak

Tablet Dağıtımı Fatih Projesi

Fatih projesi dahilinde belirlenen pilot okullardaki bütün öğrencilere tablet dağıtımı yapılacak Yapılan resmi açıklamaya kadar dağılma işlemi, bu yıl,eğitim öğretim yılının ikinci yarısında şubat ayından itibaren başlayacak *

Similar threads

Ne Zaman Tablet Bilgisayar Öğrencilere Verilecek Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü Fatih Projesi zarfında belirlenen pilot okullardaki tüm ilköğretim öğrencilerine tablet dağıtımı bu öğretim yılının başında yapılmaya başlandı Tabletler şimdilik sadece pilot okullarla sınırlı tutulacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Fatih Projesi Tablet Dağıtımı Ne Zaman Başlayacak Tablet Dağıtımı Fatih Projesi Fatih projesi kapsamında belirlenen pilot okullardaki tum oğrencilere tablet dağıtımı yapılacak Yapılan resmi acıklamaya gore dağıtım işlemi, bu yıl,eğitim oğretim yılının ikinci yarısında şubat ayından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Fatih Projesi Okullara Tablet Ne Süre Dağıtılacak Okullara Tablet Ne Vakit Dağıtılacak Fatih Projesi MEB Şubatta 17 ilde 51 okulda 12 bin tablet bilgisayar dağıtarak uygulamanın pilot alan çalışmalarına başlayacak Bu dilekçe ile birlikte bütün dersliklerde bin 496 zeki tahta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Oğrencilere Tablet Dağıtımı Ne Zaman Yapılacak Proje cercevesinde, tabletlerin dağıtımına, “bilgisayar uretimi icin tesis kurulan illerden başlanabilecek Her yıl 5 ve 9 sınıflara tablet dağıtılarak 4 yıl icinde 512 sınıf arasındaki tum oğrencilerin bilgisayar sahibi olması hedeflenecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ne Zaman Tablet Bilgisayar Oğrencilere Verilecek Milli Eğitim Bakanlığının yuruttuğu Fatih Projesi kapsamında belirlenen pilot okullardaki tum ilkoğretim oğrencilerine tablet dağıtımı bu oğretim yılının başında yapılmaya başlandı Tabletler şimdilik sadece pilot okullarla sınırlı tutulacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,657Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt