Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tabu diyologları :)

tabu diyologları :)
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
tabu diyologları Tabu DiyaloglarıKelime: Dip Zıkkımın … neyi deriz??? Zıkkımın kökü Zıkkımın Kökünün kökünü al! Hıımm Zık!!? Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek Burnunla ne yaparsin? Karıştırırım Puuahhaa Sözcük: Gardiyan Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar Bekçi Ya hayır ya, hani cümbür cemaat korkar bunlardan Işveren, müfettiş Ya geri zekalı mısınız bee, Hani düdükleri vardır? Antrenor?? Hakeemmm?? Ulen öküz herifler Sen kime öküz diyon ya Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): Yaaa hani bizim için fazla manâlı en manâlı şeylerden biri Cevaplayan(erkek): Bekaret?! Sözcük : Artist Hani bööle Tarkan gibi bisi **** !! Ayy fazla hayvansın murat Sözcük: Kokteyl Bazıları evlenmeden önce verir ???!!!??? Sözcük: Bodur Akdeniz’in tümör nasıldır? Maki Peki nasıldır yani? Kışlar ılık ve yağmurlu Putabudiyologlari5c56196ea49d3gifalt hahaha hahaha hahaha!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam pas (Süre biter) Kelime neydi? Kefensiz kahpe Neeee??? Pardon, kefensiz kahve (Digerleri karta bakar, grup kopar) Sözcük: Dergah Hani böyle millet ulvi bir amaç için bir araya gelir benzer mekanda Satanist ayinleri Çarpılırsın valla Ha cilalı trafo Ohaa ( Kalabalık iptal ) Kelime: Telepati Hepimizde var çalar veya hani izleriz biz bunu, hatta benzer başlayan bi program var iğrenç falan Telefon televizyon televole tele? Hazır, bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları Volepati? Yuhhh!! Kelime: Uçak Havada uçar ya Leylek Yok bunun kanatları var Ulen leyleğin değil mu? Kelime: Kabarmak Abi, derhal maddeler ısınınca nolur Genleşir Ha işlenmiş, şimdi pasta yapmak için ne lazım Krema Diğer, pastanın eski hali ne oluyo Kek Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ama bu kek artik bisey oldu,alıyım diyo Ne der orda, genleşme anlamına geliyo Genleşti Hayır lann, Genleşti anlamına geliyo Eeee genleşti işte Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… Eveet Ben oynamıyom bunla yaa Kelime: Yoyo Ya simdi hani böyle var ya Hani böyle az çok sallarlar Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! yoooo Hahhh şu anda alın bu heceyi ikiyle çarpın! Yoyoooo!!!!! Aferim lannn Kelime: Horoz Hani abi gece yatarız, sonradan dalarız yaniiii, nasıl anlatsam Rüya mı abi? Değil değil Hani sonra işe gitmeniz gerekir Uyanırız Hahhhh, Nasıl uyanırız abi??? Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız Sürer gider bu (Uzun sure gürültüsüz kalır, kasılır eleman) Amannnn ne kasıyorum ya, Civcivin babası!! Horozzzzz! On Ikiden Vurma Sözcük : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yemek yiyorum, lakin naap´tığımı bilmiyorum filan Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Kalabalık : muhahhaha) Kız : İğrençsin, konuşmuyorum Kelime : 1 Nisan Abi, 31 Mart´tan daha sonra ne kazanç ? 32 Mart Harbiden aferin yani Senin gibi lama´dan diğer cevap beklenemezdi zaten Sözcük : Cin Tonik İnle kim top oynar? Ciinnn! Yanına ne iyi gider? Toniiik! Sözcük : Sümüklü Haşere Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var Salyangoz Hah ona cok benziyo Ama sen nezle olunca ne akar burnundan Sümük Evet evet bu salyangoz yarı hayvanda bundan var Nası yani hayvanın sümüğü mü var? Evet karafatma nedir? Hamamböceği Hah 2 kelimeyi kes Böc Yok yok kelimenin tamamı Hamamböc Allah belanı… Sözcük : Vazelin Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik Hani alttan titretiyosun yavruyu? ??!!!!  

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt