Tabu Kelime: KADINBUDU Oğlum sen nesin? Erkek! Tersi? Kadın! Onun yeneni? Çıtır ** Sözcük: DIZ Pantolonu nereye giyeriz? Bacağa? Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? Ohaaa! ** Sözcük: ZEBANI Allahın meleklerinden biri Cebrail Birincil üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor Zebrail? Seni zebrail çarpsın inşallah! ** Sözcük: TELEPATI Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum lakin sozle degil beyin, dalgalariyla falan Ihıhıh ney diiii teletabi! Tamamlanmış, tele'si kalsın Kedilerin eline ne denir? Buldum! Telepence Offf beee bi kez de bil ** Sözcük: TIMSAH Abi bööle hani kertenkele nedir? Hayvan Ne cins hayvan? Sürüngen Ok! Abi bu kertenkelenin birkac vücut büyüğü Ejderha Yuhhh! ** Son sözcük eğer bilinirse oyun kazanılacaktır Süre 10 saniye Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha mıçtınız! Ekip2: Sen böylece san Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastırr ** Sözcük: Van Gogh (kulak tabu sözcük) Abi bu kişi bir organını kesen bir ressam Bülent Ersoy ** Kelime: Uğur Dündar TV de program yapıyo hani senelerdir Reha Muhtar? Ali Kırca? Yok, değil Sarışın mavi gözlü Atatürk? Gülmekten iptal edildi ** Sözcük: KRAMP Hani futbolculara girer Krampon ** Sözcük: SERÜVEN Abi Macellan nasıl biriydi? Ne biliyim, iyi biriydi heralde Abi onu demiyorum neye düşkündü? Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir Pes! ** Sözcük: MISIR Keops nerede? Etiler! Allah cezanı versin Emre ** Kelime: MEKTEP Biz nereye gideriz hergün? Bara Diskoya Sinemaya Cafeye Bowlinge Ayyy! Olmuyo bööle diğer şekilde anlat Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? Haaa okulaaa ** Kelime: KÖPEKBALIĞI Denizde ne olur? Dalgaa! Hayir ya pek diil Hani karadada var ha v hav der? Ha! Köpek Onun denizde olanı? Deniz köpeği!