Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taburcu olan Gülçin soluğu İzmir'de Erdal Şeyda Lafçı'nın mezarında aldı! Yürek burkan sözler

Taburcu olan Gülçin soluğu İzmir'de Erdal Şeyda Lafçı'nın mezarında aldı! Yürek burkan sözler
0
38

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
gulcin_taburcu_oldu_cenazeye_katilamadi_1639596273_9997.jpg

Erdal Şeyda Lafçı ile kaza geçiren, Gülçin, tedavi nedeniyle cenazeye katılamamıştı. Soluğu İzmir'de Lafçı'nın mezarı başında alan Gülçin, yaşadığı acıyı yürek burkan sözlerle tabir etti.

36 yaşındaki Gülçin Ergül, Erdal Şeyda Lafçı iel yaşadığı dehşetli kaza sonrası vefat haberini hastane de almıştı. Tedavi sürecinde olan Gülçin, cenazeye katılamadı. Taburcu olur olmaz soluğu İzmir'de Lafçı'nın ailesinin yanında alan Gülçin, mezarına giderken hudut krizi geçirdi. Lafçı hakkındaki bu kelamları ise ağlattı:

"Onlar benim ailem. Birbirimize takviye oluyoruz. Sevgilimin mezarını ziyarete gittim. Bir sefer daha yıkıldım zira öldüğüne inanamıyordum. Bu bir kâbus olmalı. Ben yeterliyim, tedavim devam ediyor. Meleğimin acısının yanında benim ağrılarım bir hiç. Çok bitkinim, gözlerimin feri söndü. Acımın tanımı yok."

SIHHAT DURUMU DEVAM EDİYOR!

Hastanede taburcu olan lakin hala sıhhat meseleleri devam eden Gülçin, Erdal Şeyda Lafçı'ın İzmir'de düzenlenen cenazesine katılmadı.

kazadan sonra araç

Gülçin Ergül'ün bulunduğu otomobil pazartesi gecesi İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde birebir istikamete giden Cengiz Y. yönetimindeki TIR'ın dorsesine çarpmıştı. Araçtab Gülçin, hafif yaralı çıkarken Lafçı, olay yerinde hayatını kaybetti. 

cenazesi

Lafçı'nın cenazesi ise savcılık incelemesinin akabinde sevk edildiği Balıkesir Devlet Hastanesi'nin morgundan alınarak memleketi İzmir'e gönderildi. Lafçı'nın cenazesi bugün İzmir Narlıdere Şehitlik Camii'ndeki öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının akabinde Karabağlar Mezarlığı'na defnedildi.

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt