Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tabutu Çiçeklerle Süslendi: Küçük Müslüme'ye Acı Veda

Tabutu Çiçeklerle Süslendi: Küçük Müslüme'ye Acı Veda
0
20

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-f31a96d63999d8214723a0ba2a05ba5c47a2ec64.jpg

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da kaybolan ve dün cansız vücudu bulunan 3 yaşındaki minik Müslüme bugün toprağa verildi.

Mersin'in Gülnar ilçesi Yanışlı köyü kırsalında 10 Kasım'da çadır kurdukları sırada 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin kaybolduğunu fark eden Yağal ailesi bölgede arama yapmış, sonuç alamayınca durumu ilgililere bildirmişti. 

Aramalardan sonuç alınamayınca AFAD, AKUT, itfaiye ve jandarma takımlarınca kırsal alanda geniş çaplı çalışma başlatılmıştı.

Çadır kurulan bölgeye uzak aradaki ormanlık alanda dün Müslüme'nin cansız vücudu bulunmuş, jandarma takımları soruşturmayı genişleterek aile bireylerini ve birtakım akrabalarını tabirlerini almak üzere karakola götürmüştü.

Çiçeklerle uğurlandı

Bugün Mersin Gülnar Devlet Hastanesi'nden alınan küçük kızın cenazesi, Karaman merkezdeki Kazalpa Mezarlığı'na getirildi. Burada Yağal'ın ablası Nurcan Özcan ve kimi aile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

"Bulunduğu yere kendi imkanları ile gidemez"

Müslüme’nin ablası Nurcan Özcan, “Müslüme Türkiye’nin canıydı. Herkes çok umut etti canlı bulunsun, diye lakin nasip olmadı. Allah’ım sevdiğini çabuk yanına alıyormuş. Melek oldu, gitti. Gelinlik giydiremedik lakin onu gelinliklerle son seyahatine uğurlayacağız. Sağ bulunacak, diye daima bir umudumuz vardı. Ben canlı bulunur, diye umudum vardı. Bunu hiç düşünmedim. Tahminen ben düşünmek istemedim. Müslüme bulunduğu yere kendi imkanları ile gidemez. Vazifeliler cenazeyi çıkarırken bile zorlanmış. Görevlilerin zorlandığı yere çocuğun kanadı mı var da gitsin? Anne ve babamın burada olmasını çok istedim. Soruşturmaları devam ediyordu. O nedenle olmadı. Cenazemizi aileden tek ben kaldıracağım. Annemin vazifesi bana kaldı. Layığıyla yerine getirmeye çalışacağım. Onlar Müslüme’yi hiç göremedi. Hiç bulunmasaydı bizim için daha makus olurdu. O vakit ne yapardık; her an bulundu mu, bulunacak mı, geldi mi, gelecek mi, diye yaşayacaktık lakin artık mezarı belirli olacak. Her an gidebileceğimiz, dua edebileceğimiz bir mezarı oldu” dedi.

Müslüme’nin cenazesi, kılınan namazın akabinde toprağa verildi.

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt