Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Taekwondoda Aşk Olabilir Mi ?

Taekwondoda Aşk Olabilir Mi ?
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Saygıdeğer 2019 Halkı Dinleyeceğiniz İçin Teşekkürler Çoktan
Taekwondoya gitmeye başladım ve ordaki bir kızdan birincil ilk önce hafif hoşlandım sonradan ısındım ve iyice bağlandım Kızla olaylarımız şunlar ; kız bana birincil başta hareket öğretiyordu,öğretirken eliyle elimden felan tutarak nasıl tutacağımı gösterdiSonra hareket yaparken ayağını ayağıma değdirdiDaha sonradan ben bi mizah yaptım vakitlice ve yerine uygunca hafif güldürdümSonraki günlerde kız bana her zaman bakıyor uzun uzun bakar ve bakışır olmuştuk Sıra olmuşken bir ara karşıma gelip öylece bana baktığı olduBu günden sonrada bi hareketi çabuk yaptığım için bana kızdı kafana kadar hareket yapma dedi sonrakı günlerdede kızla bakıştık aşağı yukarı ve en sonra kız karşıma yine geçip yine böylece imalı imalı bakarcasına gözlerime şahane bir saflık içerisinde bakıyorduSonra o gün farkettim oysa kız ellerine ojede sürmüştü Diğer günler sürmemiştiBu da benim hislerimdeki doğruluk payını kuvvetlendirdiKarşıma geçip uzun uzun bakışma ortamı yaratması ve kendine bakım göstererek sanki benim için dikkat çekmek ve düzenli şık gözükmek istemesi gibi algıladım ben
Sizce bu kız benden hoşlanıyor mudur ?

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt