Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tahin Soslu Levrek

Tahin Soslu Levrek

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER

6 adet orta boy levrek 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet orta boy kuru soğan 12 su bardağı tahin 14 su bardağı limon suyu 2 çay bardağı su 1 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber 1 çay kaşığı kişniş tohumu 12 çay kaşığı tuz

NASIL YAPILIR?

Orta boy kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın Zeytinyağını bir tavada kızdırın Soğanları zeytinyağında 2 3 dakika kadar soteledikten sonra limon suyu, tahin, su ve kişniş tohumlarını katın Hazırladığınız sosu, aralarda karıştırarak orta ateşte, 34 dakika kaynatın Balıkları, taze çekilmiş tane karabiber ve tuzla ovduktan sonra ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirin Hazırladığınız sosu balıkların üzerine sürdükten sonra önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin Fırından çıkan balıkları, bütün olarak servis tabağına alın Arzuya göre; limon dilimleri eşliğinde servis edin, sevdiklerinizle paylaşın


 
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,983Kullanıcılar
YURIKZSon üye
Üst Alt