iltasyazilim
FD Üye
HAZIRLANIŞI:
Yufkaları tezgaha açıyoruz Üzerlerine önce tahin sürüyoruz Toz ceviz ve toz şeker serpiyoruz Yufkaların her birini 12 eşit üçgen parçaya kesiyoruz Üçgenlerin geniş tarafından rulo şeklinde sarmaya başlıyoruz Sardığımız ruloları yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz Üzerine pudra şekeri ve tarçın serperek servis ediyoruz
2 yufka
1 su b tahin
1,5 su b toz ceviz
1 çay b toz şeker
ÜZERİ İÇİN:
pudra şekeri
tarçın
Kaynak : Oktay Usta
Yufkaları tezgaha açıyoruz Üzerlerine önce tahin sürüyoruz Toz ceviz ve toz şeker serpiyoruz Yufkaların her birini 12 eşit üçgen parçaya kesiyoruz Üçgenlerin geniş tarafından rulo şeklinde sarmaya başlıyoruz Sardığımız ruloları yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz Üzerine pudra şekeri ve tarçın serperek servis ediyoruz
2 yufka
1 su b tahin
1,5 su b toz ceviz
1 çay b toz şeker
ÜZERİ İÇİN:
pudra şekeri
tarçın
Kaynak : Oktay Usta