iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
Ekmek için malzeme:
10 gr su
50 gr margarin
75 gr un
5 yumurta
Sosun malzemesi:
100 gr tahin
30 gr pekmez
hazırlanışı
Önce profiterol hamurunu yapmak için bir kaba suyu koyun Un, yumurta ve margarini karıştırın Bir miktar kaynatıp ateşten alın
Bir şanti torbasıyla, yağlanmış tepsiye ceviz büyüklüğünde sıkıp fırında 20 dakika pişirin Pişirmiş olduğunuz profiterol hamuruna krem şantiyi torbayla sıkın
Ayrı bir kapta tahin ve pekmezi karıştırıp sos haline getirin Koyu olursa suyla açabilirsiniz Yaptığınız sosu profiterol hamurunun üstüne döküp servis yapın
Ekmek için malzeme:
10 gr su
50 gr margarin
75 gr un
5 yumurta
Sosun malzemesi:
100 gr tahin
30 gr pekmez
hazırlanışı
Önce profiterol hamurunu yapmak için bir kaba suyu koyun Un, yumurta ve margarini karıştırın Bir miktar kaynatıp ateşten alın
Bir şanti torbasıyla, yağlanmış tepsiye ceviz büyüklüğünde sıkıp fırında 20 dakika pişirin Pişirmiş olduğunuz profiterol hamuruna krem şantiyi torbayla sıkın
Ayrı bir kapta tahin ve pekmezi karıştırıp sos haline getirin Koyu olursa suyla açabilirsiniz Yaptığınız sosu profiterol hamurunun üstüne döküp servis yapın