Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Takdir teşekkür hesaplama 7.sınıf

Takdir teşekkür hesaplama 7.sınıf
0
166

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
7derslik takdir teşekkür hesaplama 2019

7derslik takdir teşekkür hesaplama sayfamıza hoş geldiniz sevgili öğrenciler sene sonu ders notlarınızı hesaplıyarak takdir teşekkür alabilecekmisiniz bunun için aşağı size vereceğimiz linke tıklayın ve merak ettiğiniz bu sorunun yanıtını girdiğiniz sayfada öğrenin

7 Sınıf Öğrencileri aşağıdaki robotu kullanarak takdir veya teşekkür hesaplamasını hemencecik yapabileceksiniz7 derslik takdir teşekkür hesaplama, takdir teşekkür hesaplama 7, ders notlarınızı girerken, yanlış girmemeye itina göstermeniz gerekiyor

7 Derslik Online Takdir Teşekkür Hesaplama *

Similar threads

7sınıf takdir teşekkur hesaplama 2019 7sınıf takdir teşekkur hesaplama sayfamıza hoş geldiniz sevgili oğrenciler yıl sonu ders notlarınızı hesaplıyarak takdir teşekkur alabilecekmisiniz bunun icin aşağıda size vereceğimiz linke tıklayın ve merak ettiğiniz bu sorunun yanıtını girdiğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
İmam Konuşmacı 5 Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama 20192019 Eğitim Öğretim yılı güya yıl tatiline sayılı günler kala öğrencilerin ve velilerin ilgiyle bekledikleri anekdot bilgilerinizi öğrenebilirsiniz Sevgili öğrenciler 5 Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplamak için aşağı sizlere verdiğimiz linke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
2019 Meb Takdir Teşekkür Hesaplama Sömestr yaklaşırken veliler ve öğrencileri detaytlı takdir teşekkür doküman telaşı sardı 25 Ocaktaki karne tatilini sevinçle bekleyen öğrenciler ve veliler EOkul Karne Sonuçlarına göre Takdir Teşekkür Belgesi alıp alamayacaklarını, Teşekkür Takdir Hesaplama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
teşekkür takdir hesaplama 6sınıf 2019 Öğrencilerimizin merak ve heyecanla beklediği 20192019 Öğretim yılının güya yıl tatil dönemi başlıyor Yeni sistemde takdir ve teşekkür hesaplanması şu şekilde yapılırDönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
2019 eğitim öğretim yılı sona eriyor, okulların kapanmasına iki hafta gibi kısa bir süre kala öğrencileri takdir ve teşekkür heyacanı sardı bile Teşekkür yada Takdir alabilmek için Türkçe Ders notunuzun asgari 55 puan ve üstü, öteki derslerden de minimum 45 puan almış olmanız gerekmektedir Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt