Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Takdir teşekkur hesaplama 8.sınıf

Takdir teşekkur hesaplama 8.sınıf
0
203

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Takdir teşekkur hesaplama 8sınıf

8 Sınıf takdir ve teşekkur heaplamak icin yapmanız gereken tek şey size vereceğimiz adrese giderek notlarınızı hesaplamanız olacaktır

8 Sınıf Oğrencileri aşağıdaki formu kullanarak takdir ya da teşekkur alıp alamayacaklarını hemen oğrenebilirler

Sevgili oğrenciler notlarınızı girerken, yanlışlık yapmamaya dikkat ediniz Turkce dersinizin notu 55′ten aşağı olursa ya da 45′in altında notunuz olursa hesaplama yapılmaz Her dersteki yazılıların ortalamasını yazarak hesaplama yapabilirsiniz

Takdir Teşekkur Hesaplama 8Sınıf

Similar threads

teşekkur takdir hesaplama 5sınıf 2019 5 Sınıf Oğrencileri aşağıdaki robotu kullanarak takdir ya da teşekkur hesaplamasını hemen yapabilirler 5 sınıf takdir teşekkur hesaplama , ders notlarınızı girerken, yanlış girmemeye ozen gosteriniz Turkce dersinizin notu 55′ten duşuk olursa ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
teşekkur takdir hesaplama 7sınıf 2019 7 Sınıf Oğrencileri aşağıdaki linki kullanarak takdir ya da teşekkur hesaplamasını hemen yapabilirsiniz7 sınıf takdir teşekkur hesaplama , ders notlarınızı girerken, yanlış girmemeye ozen gostermelisiniz Turkce dersinizin notu 55′ten duşuk olursa ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Taktir Teşekkur Hesaplama 20192019 Eğitim oğretim doneminin sonlarına geldiğimiz şu gunlerde oğrenciler ve velilerin merak ettikleri bir konu taktir teşekkur hesaplama nasıl yapılır not hesaplaması nasıl yapılır Takdir teşekkur almak icin notlar kac olmalı aşağıda soruların cevaplarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
8 Sınıf Takdir ve Teşekkur Hesaplaması, Notlarınızı girerken, yanlışlık yapmamaya dikkat ediniz Turkce dersinizin notu 55′ten aşağı olursa ya da 45′in altında notunuz olursa hesaplama yapılmaz Her dersteki yazılıların ortalamasını yazarak hesaplama yapınız 8 Sınıf Takdir ve Teşekkur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
2019 Teşekkur Takdir Hesaplama Lise Sevgili oğrenciler değerli veliler 2019 2019 Eğitim Oğretim yılının ilk yarısının sonuna yaklaşmaktayızBu durum karşısında Haliyle oğrenciler yazılı sonuclarını ve nor bilgilerini merak ediyorlar Yarıyıl tatili yaklaşırken veliler ve oğrencileri takdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt