Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Takdir teşekkür hesaplama lise

Takdir teşekkür hesaplama lise
0
156

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
2019 Takdir teşekkür hesaplama liseler için

2019 Lise takdir teşekkür hesaplama, takdir teşekkür hesaplama

Okullarda ikinci dönemine başlandı yarıyıl tatilinden sonradan ikinci döneminde başlaması ile birlikte lise taktir ve teşekkür hesaplama nasıl yapılır merak edilmeye başlandıLise 1, 2,3 ve lise 4 öğrencileri yani 9, 10, 11, ve 12 derslik derslik öğrencileri takdir teşekkür belgesi alıp alamayacaklarını haliyle merak ediyorlar

Öğrencilerinin aşağıda yer alan lise takdir teşekkür hesaplama robotunda ders adı kısımlarını doldurmak zorunda değilsiniz Ama ders notu ve ders saati kısımları doldurulmalıdırTakdir teşekkür hesaplaması için bütün derslerinizin notlarını ayrı olarak tabloya girmek zorunda olduğunuzu unutmamalısınız

TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA *

Similar threads

2019 Takdir teşekkur hesaplama liseler icin 2019 Lise takdir teşekkur hesaplama, takdir teşekkur hesaplama Okullarda ikinci donemine başlandı yarıyıl tatilinden sonra ikinci doneminde başlaması ile birlikte lise taktir ve teşekkur hesaplama nasıl yapılır merak edilmeye başlandıLise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Lise Online Takdir Teşekkür Hesapla Lise Takdir Teşekkür Hesaplama Online EMektep Uyumlu Online Lise Belge Hesaplama Başarı Belge hesaplamasına başlamadan önce lütfen adınızı, soyadınızı ve okul numaranızı giriniz Bu bilgiler galibiyet belgesi almanız durumunda belgenin üstüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Genelgede şu şekilde : 20192019 eğitim öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi günü başladı Genelgeye kadar, bakanlığa yan her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 20192019 eğitim öğretim yılı 13 Haziran 2019 Cuma Günü Sona Erecek İkinci yarıyıl 10 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
2019 Teşekkür Takdir Hesaplama Lise Sevgili öğrenciler değerli veliler 2019 2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının sonuna yaklaşmaktayızBu şart karşı Haliyle öğrenciler yazılmış sonuçlarını ve nor bilgilerini merak ediyorlar yarıyıl tatili yaklaşırken veliler ve öğrencileri takdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Takdir Teşekkür Hesaplama takdir teşekkür hesapla takdir teşekkür hesapla lise 1 hesaplama lisede olmak için anekdot ortalaması hesaplama Her öğrencinin en büyük hayalidir takdir yada teşekkür elde etmek hiç kuşkusuz her velininde, evladının öğrenim yılı için en büyük hayali budur Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt