Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Takdir teşekkur hesaplama lise

Takdir teşekkur hesaplama lise
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Takdir teşekkur hesaplama liseler icin

2019 Lise takdir teşekkur hesaplama, takdir teşekkur hesaplama

Okullarda ikinci donemine başlandı yarıyıl tatilinden sonra ikinci doneminde başlaması ile birlikte lise taktir ve teşekkur hesaplama nasıl yapılır merak edilmeye başlandıLise 1, 2,3 ve lise 4 oğrencileri yani 9, 10, 11, ve 12 sınıf sınıf oğrencileri takdir teşekkur belgesi alıp alamayacaklarını haliyle merak ediyorlar

Oğrencilerinin aşağıda yer alan lise takdir teşekkur hesaplama robotunda ders adı kısımlarını doldurmak zorunda değilsiniz Ancak ders notu ve ders saati kısımları doldurulmalıdırTakdir teşekkur hesaplaması icin butun derslerinizin notlarını ayrı ayrı tabloya girmek zorunda olduğunuzu unutmamalısınız

TAKDİR TEŞEKKUR HESAPLAMA

Similar threads

Lise Online Takdir Teşekkur Hesapla Lise Takdir Teşekkur Hesaplama Online EOkul Uyumlu Online Lise Belge Hesaplama Başarı Belge hesaplamasına başlamadan once lutfen adınızı, soyadınızı ve okul numaranızı giriniz Bu bilgiler başarı belgesi almanız durumunda belgenin uzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
2019 Teşekkur Takdir Hesaplama Lise Sevgili oğrenciler değerli veliler 2019 2019 Eğitim Oğretim yılının ilk yarısının sonuna yaklaşmaktayızBu durum karşısında Haliyle oğrenciler yazılı sonuclarını ve nor bilgilerini merak ediyorlar Yarıyıl tatili yaklaşırken veliler ve oğrencileri takdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
2019 Takdir teşekkür hesaplama liseler için 2019 Lise takdir teşekkür hesaplama, takdir teşekkür hesaplama Okullarda ikinci dönemine başlandı yarıyıl tatilinden sonradan ikinci döneminde başlaması ile birlikte lise taktir ve teşekkür hesaplama nasıl yapılır merak edilmeye başlandıLise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Genelgede şu şekilde : 20192019 eğitim oğretim yılı 16 Eylul Pazartesi gunu başladı Genelgeye gore, bakanlığa bağlı her derece ve turdeki eğitim ve oğretim kurumlarında 20192019 eğitim oğretim yılı 13 Haziran 2019 Cuma Gunu Sona Erecek İkinci yarıyıl 10 Şubat 2019 Pazartesi gunu başlayacak ve 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
9 Sınıf Takdir Teşekkur Hesaplama 9 Sınıf Takdir Teşekkur Hesapla E Okul 9 Sınıf ( Lise 1 ) Takdir Teşekkur Hesaplama 9 Sınıf oğrencileri aşağıdaki hesaplama aracını kullanarak takdir ya da teşekkur belgesi alıp alamayacaklarını sorgulayabilirler 70 ile 8499 arasında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt