Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Takdir Teşekkür Hesaplama

Takdir Teşekkür Hesaplama

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Takdir Teşekkür Hesaplama yöntemi
Takdir Teşekkür nasıl hesaplanır

Sene sonu geliyor öğrencileri ve velileri bir coşku sardı Aceba puanınız takdir yada teşekkür alabiliyormusunuz Buyrun size resimli anlatım
Puanların anekdot değeri ve derecesi

ÖRNEK

Eski sisteme göre bu öğrencimiz parantez içindeki notlar toplanıp (46 ediyor) toplam ders sayısına bölünerek(10 ders) 4,6 ile takdir almaya hak kazanıyordu
Yeni uygulamada iseher ders için haftalık ders saati ile dönem sonu puanı çarpılırElde edilen çarpımların toplamı ;haftalık ders saatleri toplamına bölünür Elde edilen puan 5 lik sisteme çevrilerek değer biçme yapılır
MISAL

2145:27 79,4 karşılığı (4) Sonucu gördüğünüz gibi takdir almaya yetmiyor; ancak teşekkür almaya yetiyorOysa yukarıda gördüğümüz gibi eski yöntemle aynı puanlarla takdir alınıyordu
Birçok öğrencinin ve velilerin düş kırıklığının nedeni bundan kaynaklanmaktadır
AYNI TABLOYLA BİR MISAL DAHA

2300:27 85185 OLUYOR VE TAKDIR ALIYOR5 lik sisteme göre puanlar 4,5, 3 gibi, ilk örnekle aynı olmasına rağmen sonuç fazla öbür olabiliyor Gördüğünüz gibi ders saati pozitif olan derslerin ortalamaların yüksek olması burada daha önemli *

Similar threads

takdir teşekkür hesaplama,takdir teşekkür hesaplaması,takdir ve teşekkür hesaplama Lisede Takdir Teşekkür Hesaplama Resimli Anlatım Puanların anekdot değeri ve derecesi MISAL Eski sisteme göre bu öğrencimiz parantez içindeki notlar toplanıp (46 ediyor) toplam ders sayısına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
2019 Takdir Teşekkür Hesaplama 6 Derslik , 6 Sınıf Takdir Teşekkür Hesabı nasıl yapılır, 6 Sınıf Teşekkür Hesaplama Yeni sisteme göre takdir ve teşekkür hesaplanması aşağıdaki gibi yapılır; Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Genelgede şu şekilde : 20192019 eğitim öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi günü başladı Genelgeye kadar, bakanlığa yan her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 20192019 eğitim öğretim yılı 13 Haziran 2019 Cuma Günü Sona Erecek İkinci yarıyıl 10 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 13...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Takdir ve teşekkür hesaplama, takdir nasıl hesaplanır, teşekkür nasıl hesaplanır, kaç puanla takdir alınır, kaç puanla teşekkür alınır Liseler için; Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır sonradan çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
2019 Takdir Teşekkür Hesaplama Takdir Teşekkür Notu nasıl hesaplanır 6 ve 7 sınıf öğrencisiyseniz ilk olarak linke tıklayın Peşinde notlarınızı sisteme girerek ortalamanızı öğrenebilirsiniz Eğer 8 sınıf öğrencisiyseniz bu linke tıklayın ve yeniden notlarınızı girerek ortalamanızı öğrenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt